On the Rocks 10 vuotta

Ville Valokin on siellä juhlinut aamun pikkutunneille asti.

Ville Valo On the Rocksissa Don Huonojen juhlan jälkeen 24.10.2003 kello 4.11.
Ville Valo On the Rocksissa Don Huonojen juhlan jälkeen 24.10.2003 kello 4.11.

On the Rocks 10 vuotta

Elokuussa 2001 avannut On the Rocks viettää kuluvana vuonna kymmenvuotisjuhliaan. Avajaisjuhlissa esiintyi Remu ja paikalla olivat muun muassa Ilkka Alanko, silloinen Kata Kärkkäinen, Jussi Lampi, T.T. Oksala, Lasse Norres, Wallu Valpio ja Jarkko Ruutu. Ravintola on tunnettu paitsi rockhenkisyydestään, mutta myös siitä että se on auki jouluisin ja juhannuksin. Ravintoloitsija Tarja Palomäki kertoo, että muun muassa Poets of the Fall ja Sunrise Avenue ovat ponnistaneet On the Rocksin lavalta suosioon. Sunrise heitti ensi keikkansa On the Rocksissa 14.4.2004 ja Poets of the Fall 1.6.2005. City onnittelee!
On the Rocks, Mikonkatu 15

Ostereita baarissa

Königin katutason baarissa on tarjolla ostereita koko kevättalven. Ostereita voi nauttia kappaleittain, ja niiden kavereiksi on valittu  Freixenet Gordon Negro -kuohuviini sekä Moët & Chandon Brut Imperial -samppanja.
König Bar, Mikonkatu 4

Hyvän olon viikot

Raffaellossa, Königissä ja Kolmessa Sepässä tarjoillaan 28.1. asti Hyvän olon lounasmenua. Kolme erilaista lounasmenua ja lounaskeitot on suunniteltu yhteistyössä Unilever Foodsolutionsin keittiömestari Sami Rekolan ja ravitsemusasiantuntija Sara Pohjavuoren kanssa. Annoksissa on kiinnitetty huomiota erityisesti suolan ja rasvan määrään ja laatuun.
Raffaello, Aleksanterinkatu 46

Sis+deli hyvän olon detox

Sis+delistä saa kotiin kuljetettuna detox-kuurin. Ravitseva talvidetox-ohjelma on ajalle 25.1.–4.2.. Keväällä luvassa on keventävä  kuuri ja syksyllä energisoiva. Ohjelma järjestettiin ensimmäisen  kerran Suomessa syksyllä 2009.
Sis. Deli+café, Korkeavuorenkatu 6

Lasipalatsin menussa on siikaa (ei kuvassa).
Lasipalatsin menussa on siikaa (ei kuvassa).

HelsinkiMenu -voittaja

HelsinkiMenu-ravintola valittiin 11. kerran. Lasipalatsi uusi voittonsa vuodelta 2001. Toiselle sijalle tuli Ravintola Nokka ja kolmanneksi Ravintola Seurasaari. Maku-lehden toimitus arvioi 14 osallistunutta ravintolaa päätoimittaja Marita Joutjärven johdolla.

HelsinkiMenun idea on suomalaisten raaka-aineiden osuuden kasvattaminen ravintoloiden listoilla sekä suomalaisen gastronomian tunnetuksi tekeminen. Menu vetoaakin erityisesti ruokamatkailijoihin.
Lasipalatsi, Mannerheimintie 24

Stallhagen Viikkariin

Ahvenanmaalainen Stallhagenin panimo on valmistanut erityisen olutvalikoiman, kahdentoista pullon laatikossa myytävän Baltic Triangelin vain Viking Linen valikoimiin. Baltic Triangle nimi tulee Itämerestä ja sen merenkävijöistä. Tänä vuonna merkiltä on luvassa viisi uutta olutmerkkiä. Stallhagenin panimolle, Ahvenanmaalla voi tehdä myös vierailukäyntejä. Panimokierroksella kerrotaan muun muassa alueen panimohistoriasta sekä panimotoiminnasta. Lisätietoa saa panimon nettisivuilta: www.stallhagen.com
http://www.vikingline.fi

Katkispöydän paluu

Vaakunan yläkerran takavuosien suosittu katkarapupöytä suorittaa paluun Storyvillessä. Keskiviikkoisin kello 20–22 saa syödä keitettyjä ja grillattuja katkoja niin paljon kuin napa sietää. Patonki, dippikasvikset sekä kastikkeet kuuluvat hintaan, jota kertyy 12,90 e per syöppö.
Storyville, Museokatu 8

Kämpiin talviterassi

Kämpin kulmalle kohoaa Espan ja Kluuvikadun kulmaukseen 80 asiakaspaikan talviterassi. Viranomaiset näyttävät vihreää valoa ranskalaistyyppiselle terassille. Kämpin baarin kohdalla jatkaa aikaisempaa pienempi kesäterassi. Säiden armolla.
KämpCafé, Pohjoisesplanadi 29

Pure nuevo

Kalan ja kasviksen ystäviä muistetaan omilla purilaisillaan Nuevon hampurilaisviikoilla. Pääosassa on kuitenkin takavuosien Palace Gourmetin tapaan lihansyöjän herkku: ankkahampurilainen. Espanjalaisittain purilaiset tarjotaan paistinperunoiden sekä aïolin kera. Hamppareita purraan 26.2. asti.
Nuevo, Sofiankatu 4

Klubit

Jukebox

  1. Rene Amesz and Jasper Clash: Tabimo (Original mix)
    ”Kuvailee hyvin tämän hetken Something Good -saundia. Paljon rumpua, groovea ja orgaanista saundia yhdistettynä huikeeseen upliftiin.”
  2. Leon: Cause I Love You (Original mix)
    ”Uskomattoman muhkeaa tavaraa. Laittaa jokaisen lattian pomppimaan ja hymyilemään. Funky. ”
  3. Malfankson: Intro and Ending (Something Good remix)
    ”Omaa tuotantoa oleva loppuillan pommi, joka sulattaa isolla pianolla. Julkaistu Joonas Hahmon labelilla joulukuussa.”

Something Good Pacifiquessa 4.-5.3.

Playground 2 v

Playground on päässyt taapero-ikään. Illan musiikista huolen pitävät Orkidea, Milla Lehto, Paul Easy, Flink, Genki, Nip One ja OlliS. Synttäreitä voi jatkaa aamujatkoilla yhteen asti iltapäivällä.
Playground 28.1. 10 e

Burleskia!

Helsinki Burlesque Festival on taas täällä. Helmikuun alussa vietettävää päätapahtumaa varten voi lämmitellä. Warm-up-klubilla esiintyy Pepper Potemkin ja Cherry Bon-Bon.
Dubrovnik 4.2. 12e

Megapartyt Vantaalla

Scooter saapuu klubikeikalle Vantaan Onnelaan Radio KFL Megapartyyn. Vuonna 1994 perustettu Scooter on myynyt   maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa levyä.
Onnela, Vantaa 12.2. 30/35e

Balkan Fever

Burek Disco 2011 kuumentaa Kallion yötä. Luvassa Balkan Brassia, Balkanin helmiä ja modernimpaa electrobalkania.
Pacifico 22.1.

Tytöt dekkien takana

Girls-klubin residentteinä toimivat tyttö-dj:t DJ Kid Lo, DJ Hanna ja DJ Sini el Sabotage. Musiikkitarjonnassa on niin R&B- kuin house-hittejäkin.
Fredan Tivoli 21.1. 6e

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi