On the Rocksissa rockaavat niin ihmiset kuin tunnelma

Rento ilmapiiri ja musadiggarit tekevät On the Rocksista kivan hengailupaikan.

On the Rocks sijaitsee mahtavalla paikalla heti Helsingin Rautatieaseman kupeessa. Kuten nimi antaa ymmärtää, baari kulkee musiikki etunenässä. Seiniä kiertävät bänditouhuista tutut esineet, ihmiset ja ilmiöt: Ronnie James Dio! J. Karjalainen ja Electric Sauna (vuodelta 1996)! David Lee Rothin upea kasaritukka!

Mitäs hanasta sitten saa?

On the Rocksilla on oma nimikko-olut, miellyttävä huurteinen vehnäolut. Lisäksi hanasta löytyy lageria muutamaankin makuun: Karjalaa, Auraa ja Heinekeniä. Hanasiiderinä on kuiva omena Happy Joe. Terassilla on pilviselläkin säällä mukava istuskella, kun lämpölamput hyrräävät ja vilttejä saa lainaan. Ulkona viihtyvät voivat tilata myös terassibaarista sen ollessa auki. Hauskaa on lisäksi se, ettei kukaan tule ajamaan terassilta pois: ennen virallista 04:n pilkkua siis.

Ja siitäkin on vain 12 hassua tuntia, kun terassi aukeaa uudestaan kello 16. 

Päivisin musadiggarin mieltä lämmittävät rockin ulkomaiset klassikot ja kotimainen anti. Taustamusiikin äänenvoimakkuus on sopiva, vaikka rockia tykätään tuutata usein nupit kaakossa. Legendaarinen Spinal Tap tietää tämän parhaiten:

Iltaisin baarin alakerrassa on mahdollista nähdä teemaan liittyviä livekeikkoja, jameja, dj-klubeja ja stand upia vähintään neljästi viikossa. Jos pelkkä seurustelu pöydän äärellä tympii, Street Barin kiva lisä on ilmainen biljardi.

On the Rocksissa käy sekä turisteja että uusia naamoja. Samalla se on myös paikka vakituisille kohtaamisille. Rockin ystävät ovat löytäneet baarin ja pitävät sitä arvossa — juuri tämä luo osaltaan ravintolan leppoista ja tervetullutta tunnelmaa. Ilmapiiri on rento ja tuttavallinen kuin musiikin ystävien olohuoneessa konsanaan. Asiakaskunnasta löytyy useampi vakkari.

Tämän vuoden alussa On The Rocks laajensi Kallioon, josta löytyy tätä nykyä myös sen lounasta tarjoava sisarravintola.

On the Rocks. Mikonkatu 15. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi