Oulun Fransmannille hopeaa

Oulun Fransmanni sijoittui toiseksi Euroopan paras Fransmanni -kilpailussa.

Puolukkatuorejuustokakku oli yksi Oulun Fransmannin valteista kisoissa.
Puolukkatuorejuustokakku oli yksi Oulun Fransmannin valteista kisoissa.

Oulun Fransmannille hopeaa

Oulun Fransmanni sijoittui toiseksi 16.3. Helsingin Gastro-messuilla järjestetyssä Euroopan paras Fransmanni -kilpailussa, jossa kokit mittelivät taitojaan. Kilpailun osanottajien tehtävänä oli suunnitella kolmen ruokalajin menu pitäen silmällä syksyn riistaviikkoja. Kisoissa Oulua edustivat Fransmannin vuoromestari J-P Ylimartimo ja keittiömestari Niko Suopajärvi.

Voiton nappasi Turku. Kilpailu oli Fransmanni-ravintoloiden keittiöpäälliköiden valmennuksen huipentuma. Sekä Turun että Oulun Fransmanneissa oli huhtikuun ajan tarjolla omat kisamenunsa, josta Oulun ravintolan listalle jäi toistaiseksi ainakin mehevä puolukkatuorejuustokakku. Lisää kisamenun helmiä saa maistella syksyllä.
Fransmanni, Pakkahuoneenkatu 16

Gloria Night avattu

Yökerho Gloria Night on avannut ovensa. Entisen Pub Glorian tiloissa toimiva yökerho on asettanut ikärajakseen 24 vuotta, eli mitään teinimestaa tästä tuskin saadaan. Aiempi omistaja JKJ Ravintolat on ostanut omansa takaisin SK Ravintoloilta, jolle Pub Gloria oli vuokrannut tilansa. Aika näyttää, jaksavatko aikuiset pitää tanssilattiat täynnä.
Gloria Night, Torikatu 21–23

Uusi kebabbila

Tuiran Kebab Pysäkin on korvannut Turkish Döner Kebab. Ruokalistalta löytyy myös täyslihakebabia ja uudenlaisia mausteita. Kastikevaihtoehdot ovat perinteiset: mieto, tulinen ja valkosipuli. 
Turkish Döner Kebab, Merikoskenkatu 9

Da Maxin purilaiset

Pizzapaikka Da Max on ottanut valikoimaansa myös hampurilaiset. Da Maxin naapuriravintola Kauppuri 5 on siis saanut varteenotettavan kilpailijan purilaisten paistossa. Da Max laajeni hiljattain naapurissa sijaitsevan kiinalaisen ravintolan tiloihin.
Da Max, Kauppurienkatu 5

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi