Oulun Puistolassa vieraileva tähtikokki

Ystävänpäiväviikolla ravintola Puistolassa vierailee

Puistola odottaa huippukokkia.
Puistola odottaa huippukokkia.

Puistolassa vieraileva tähtikokki

Ystävänpäiväviikolla ravintola Puistolassa vierailee "kokkailun merkeissä" Michelin-kokki Jouni Törmänen.

Kuusamolaislähtöisellä, sittemmin ranskalaistuneella Törmäsellä on ollut Ranskassa peräti kaksi Michelin-tähtiä saanutta ravintolaa. Omien ravintoloidensa lisäksi hän on työskennellyt maailman parhaiden keittiömestareiden kanssa Euroopan huippukeittiöissä. Törmänen on myös tuttu tv:stä. Vuonna 2010 hänellä oli MTV3-kanavalla oma Chez Jouni -niminen tv-sarja, jossa hän yhdisteli suomalaista ja ranskalaista ruokakulttuuria.

Ystävänpäiväviikkoa odotellessa voi mestarikokin sielunmaailmaan tutustua esimerkiksi tv-sarjan pohjalta julkaistun Chez Jouni -keittokirjan ohjeita selaamalla.
Ravintola Puistola, Pakkahuoneenkatu 15

Nelifemman uudet dj-laitteet

Kaupungin parhaan tanssilattian tittelin Cityn suuressa ravintolaäänestyksessä saanut Club 45 Special, eli tutummin nelivitonen, uusi juuri dj-laitteistonsa täysin. Nelivitosessa dj on artisti, ja uuden laitteiston myötä on lupa odottaa entistäkin tykimpiä klubi-iltoja. 
45 Special, Saaristonkatu 12

Oluthuone Leskinen miehen ikään

Rotuaarilla sijaitseva Oluthuone Leskinen täyttää 23. helmikuuta 20 vuotta. Kotimaiseen keskiketterään tottuneet oululaiset saivat tujauksen kansainvälistä olutkulttuuria helmikuussa 1992, kun Leskinen avasi ovensa. Tällä hetkellä valikoimassa on lähemmäs 70 eri olutta, kattava valikoima kuplivia siidereitä ja paljon muuta. City onnittelee ja kiittää lukuisista makunystyröitä hivelevistä olutlöydöistä.
Oluthuone Leskinen, Kirkkokatu 10

Talven OuluMenu: Hirveä

Sesongin mukaan vaihtuvien paikallisten raaka-aineiden ympärille ovat oululaisravintolat luoneet jälleen uudet OuluMenut. Talven 2012 pääraaka-aineet ovat tyrni, hirvi ja talvijuures. OuluMenua on tarjoiltu jo vuosia, ja tällä kertaa paikallismenu löytyy kolmesta ravintolasta: Holiday Inn, Hotelliravintola Lasaretti ja Sokeri-Jussin Kievari.
OuluMenu -ravintolat löydät osoitteesta http://www.tasteoffinland.fi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi