Paksu pistetään lihoiksi

Irtaimistosta hankkiudutaan eroon huutokaupalla.

Paksun jääkarhu vaipuu unholaan.
Paksun jääkarhu vaipuu unholaan.

Studioravintola Paksu oli tähdenlento suomalaisessa ravintolakentässä. Isolla rahalla ja isoilla suunnitelmilla tulevaisuuteen tähdänneeltä ravintolalta loppui rahat, kahteen kertaan. Nyt on aika kaupata irtaimisto huutokaupassa.

Ensimmäisellä kerralla kun rahat loppuivat, paikattiin tilannetta ravintolakentässä toistaiseksi harvinaisella yhteisörahoituksella. Ravintoloitsija Otto Helinin sympaattiset viestit kaikuivat ”uppoavasta laivasta” ja syntyi sosiaalisen median ilmiö, jonka seurauksena ihmiset painoivat tykkää-nappia ja samalla välittivät Helinille viestiä, että ovat valmiita sijoittamaan 99 euron hintaisiin pelastajakortteihin. Helin toivoi saavansa kasaan 300 000 euroa, mutta päätti yleisön toiveista startata Paksun uudestaan, kun kasassa oli vasta 75 000 euroa.

Rahaa haettiin lisää Invesdor-rahoituspalvelun kautta, mutta tarvittavaa pottia ei saatu silti kasaan. Invesdorin kautta sijoittaneet saivat rahansa takaisin, suoraan Heliniltä ostaneet eivät. Konkurssi oli väistämätön, ei auttanut paksun miehen laulut.

Juuri näillä näppäimillä, eli torstaina kymmeneltä, pyörähtää Paksun tiloissa, Yliopistonkatu 5:ssä käyntiin huutokauppanäyttö. Tarjolla on näyttävää baaritavaraa karaokelaitteista, baarijakkaroihin ja sohviin. Huutokauppa voi olla oikea paikka esimerkiksi bilejärjestäjille, jotka kaipaavat tekniikkaa, kuten valoja, omiin tapahtumiinsa.

Tavarat pitää roudata tiloista pois perjantaihin kello 16 mennessä.

Tsekkaa huutokaupattavat kamat!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi