Pancho Villa -ravintolaketju avasi Helsinkiin

Ravintolan vetonauloina ovat meksikolaiset maut ja runsaat annokset.

Kuva: Pancho Villa Itis / Facebook

Meksikolaismakuihin erikoistunut suomalainen Pancho Villa -ravintolaketju avasi tänään ensimmäisen pääkaupunkiseudun ravintolansa Kauppakeskus Itiksen ravintolamaailmassa. Helsingin uusin ravintola houkuttelee asiakkaitaan runsaalla meksikolaisella makumaailmallaan ja reiluilla annoksillaan sekä viihtyisällä ravintolamiljööllään. Itäkeskuksen Pancho Villa ei jää pääkaupunkiseudun viimeiseksi, sillä ketjun tavoitteena on avata lähivuosina pääkaupunkiseudulle jopa 6-8 Pancho Villa -ravintolaa.

Itiksen Pancho Villa on meksikolaisravintolaketjun 24. ravintola. Ravintolassa työskentelee 12 henkilöä ja asiakaspaikkoja on yhteensä 85. Pääkaupunkiseudun ensimmäisen Pancho Villan ravintolapäällikkönä toimii Pekka Riutta-Aho.

"Etsimme pitkään sopivaa tilaa ravintolallemme Helsingistä. Itis on sijainniltaan ja asiakasvirroiltaan sopiva aloittaa tulo pääkaupunkiseudulle", kertoo Pancho Villa -ketjun operatiivinen johtaja Teemu Vanharanta.

"Tuomme alueen ravintolatarjontaan hiotun, jo kannuksensa ansainneen ravintolakonseptin. Monipuolinen meksikolaisten makujen ruokalistamme ja kokkiemme ravintolan omassa keittiössä valmistamat, suomalaiseen makuun sopivat runsaat annoksemme tuovat asiakkaamme varmasti uudestaan. Meiltä löytyy jokaiselle jotain purtavaa", Vanharanta jatkaa.

Vanharannan mukaan ketju etsii pääkaupunkiseudulta ravintoloilleen sopivia liikepaikkoja ja uusia franchisingyrittäjiä Helsingin keskustan lisäksi Espooseen ja Vantaalle. Pancho Villa sopii sekä kauppakeskuksiin että kivijalkaravintolaksi. Pääkaupunkiseudun lisäksi ketjun tavoitteena on avata lähivuosina uusia ravintoloita myös muihin kasvukeskuksiin.

Pancho Villa on valloittanut asiakkaidensa suosion ja makunystyrät aitojen meksikolaismakujen lisäksi muun muassa runsaan ruokalistansa ja erityisen reilujen annostensa ansiosta. Pancho Villa ravintolat tunnetaan myös meksikolaisvärein ja -tyyliin sisustetusta ravintolamiljööstään loosinurkkauksineen. Annokset valmistetaan ravintolan omassa keittiössä käsityönä aina laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Ketjun omat, meksikolaisvaikutteiset mausteseokset täydentävät makunautintoa.

Lähes sadan annoksen ruokalistalta voi valita niin alkupaloja, pienen nälän meksikolaismakuja, erikoishampurilaisia kuin meksikolaispihvejä, kasvis- ja kanaherkkuja pääruoaksi sekä herkullisia jälkiruokia. Makunautintoa lisäävät talon omat dippikastikkeet.

Pancho Villa -meksikolaisravintoloiden pääperiaatteena onkin tarjota asiakkailleen laadukkaista raaka-aineista valmistettuja alkupaloja, aterioita ja jälkiruokia voimakkaan tulisista aina miedompiin meksikolaismakuihin. Ravintoloissa on myös tarjolla viikoittain vaihtuva, kunkin ravintolan oma lounaslista sekä erilaisia teemaviikkoja.

"Suosituimpiin annoksiimme kuuluvat esimerkiksi suussa sulavat fajitakset ja –yllätys,yllätys – juusto- ja pekonihampurilaiset sekä muut hampurilaiset lisukkeineen", toteaa Vanharanta.

Pancho Villa Kauppakeskus Itiksessä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi