Pihviravintola Goodwin avaa Espoossa

Iso Omena saa uuden pihviravintolan tällä viikolla.

Goodwin The Steak House on Helsingin Etelärannassa sijaitseva ravintola, joka tunnetaan laajasta pihvivalikoimastaan. Tänä torstaina Suomi saa toisen amerikkalaistyylisen pihvikeitaan, kun Goodwinin ovet avautuvat myös Espoon Isossa Omenassa.

Yli 300-neliöinen ravintola sijaitsee Ison Omenan laajennusosan M.E.E.T. -ravintolamaailmassa. Noin 100 asiakaspaikkaa käsittävän ravintolapuolen lisäksi Goodwinissa on baarialue, sisäterassi sekä kokous- ja juhlakäyttöön vuokrattava 30 hengen kabinetti. Ravintolan kapasiteetti on kaiken kaikkiaan noin 150 henkilöä.

Amerikkalaisten esikuviensa tavoin liharavintolan ydin on laadukas pihvi, ja häränlihapihvejä on listalla peräti 14 erilaista. Pihvit valmistetaan Yhdysvalloissa, Australiassa ja Japanissa kasvatetun karjan lihasta ja ne kypsennetään puuhiiligrillissä. Häränlihan lisäksi listalle kuuluu porsaanlihasta valmistettu Iberico-pihvi sekä kahdeksan erilaista merellistä annosta lohesta hummeriin.

“Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme laajentamaan Espoon ravintolatarjontaa. Pihvi on ravintolakonseptimme sydän. Tiedämme lihastamme kaiken: missä ja miten naudat on kasvatettu, miten lihaa on säilytetty ja miten se on toimitettu meille, miten pihvit tulee valmistaa ja minkä kanssa liha tulee tarjoilla. Me haluamme tarjota tämän tietotaidon sekä ennen kaikkea makuelämyksen asiakkaillemme täällä Isossa Omenassa”, kommentoi Tiit Kivisaar, yksi ravintolan omistajista.

A la carte -listan lisäksi Goodwin tarjoaa buffet-lounaan, joka sisältää lihan lisäksi suomalaiseen makuun sopivia lounasvaihtoehtoja. Kiireisimmille on tarjolla baarin puolella erillinen baarimenu, jonka annoksista voi nauttia baaritiskin ääressä.

Goodwin The Steak House, Iso Omena. Avataan 11.8. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi