Pizza-Batman toimittaa Halloween-pizzan ovellesi

Stand up -koomikko Mebe haluaa tuoda komediaosaamisensa veljespizzeriansa markkinointiin.

Mebe on muun muassa TV2:n Naurun tasapainosta tuttu stand up -koomikko, joka päätti tuoda komiikan taikaa myös toiseen duuniinsa pizzeriassa. Halloweenin kunniaksi kaveri ideoi palvelun, jossa peruspizzakuskin sijaan pizzan ovelle toimittaakin Batman.

Pizza-Batman on liikenteessä Halloweenia edeltävänä viikonloppuna. Tukikohtanaan hän pitää Helsingin Jakomäestä löytyvää PizzaVeljet-ravintolaa.

“Halloweenin kunniaksi haluamme kokeilla jotain täysin uutta ja haluamme, että komedia on osa meidän markkinointiamme”, Mebe kertoo ideasta innoissaan puhelimessa.

Asiakkaita on tarkoitus tiedottaa etukäteen pizzasankarin saapumisesta.

“En halua saada etälamauttimesta ovella, joten on syytä ilmoittaa etukäteen.”

Pizzerioita on Suomi pullollaan. Jakomäen PizzaVeljet on Meben mukaan juuri remontoitu paikka, “posh, ei mikään räkälä”, jota he pyörittävät nimensä mukaisesti veljiensä kanssa.

“Me halutaan erottua joukosta ja kokeilla jotain erikoista. Pizzaravintoloiden markkinointi on aika vanhanaikaista, eikä mitään uutta kokeilla.”

“Kerroin ajatuksesta Facebookissa, niin pari pizzerian omistajaa kertoi, että aikovat matkia meidän ajatusta. Tosi reilua.”

Muissa pizzerioissa ei välttämättä ole pizzakuskina imitointia ja stand uppia osaavaa kaveria. Nuorena Suomeen muuttaneen kurdin Meben on kuvailtu omaavan Eddie Murphyn karisman ja Boratin kulmakarvat. Ja että vaikka hän vaikuttaa leppoisalta nallekarhulta, purevat vitsit kuin raivopäiset ahmat.

“Tarkoituksena on käyttää one-linereita, matalaa ääntä ja Batman-elokuvien sloganeita.”

Meben ideat pizzabisnekseen eivät lopu Batman-asuun. Hänellä on suunnitteilla sketsivideoita julkaistavaksi pizzerian Facebook-sivuille.

“Esimerkiksi sellaisia, joissa Robert De Niro on tullut meille pizzakuskiksi. Kun asiakkaalla ei olekaan rahaa, De Niro päätyy hakkaamaan tyypin.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi