Pupunruokaa Mansen Keskustorilla

Vaikka olisi vannoutunut lihansyöjä, kannattaa silti käväistä nauttimassa hyvistä kasvissafkoista.

Vegfestissä myydään paitsi ruokaa myös kosmetiikkaa ja vaatteita.
Vegfestissä myydään paitsi ruokaa myös kosmetiikkaa ja vaatteita.

Pupunruokaa Keskustorilla

Vaikka olisi vannoutunut lihansyöjä, kannattaa silti käväistä nauttimassa hyvistä kasvissafkoista Suomen suurimmassa kasvissyöntitapahtumassa Vegfestissä. 18.–20.5. Keskustorin ympäristöön nousee festarikylä jo kolmatta kertaa.
Tapahtuma tarjoaa esimerkiksi vegaanisia versioita perinteisistä tamperelaisista herkuista, mustasta makkarasta ja kanansiivistä. Ruuan lisäksi Vegfestissä on luvassa musiikkia, muotinäytöksiä sekä tietoa muun muassa eettisestä kuluttamisesta ja ekoviljelystä.
Vegfest, Keskustorilla 18.–20.5.

Maistiaisia Kauppahallissa

Food is Art -herkkurastitapahtuma on taas täällä. Tampereen Kauppahallissa järjestettävän kaksipäiväisen tapahtuman teemana ovat kauden parhaat ja paikalliset raaka-aineet, joista yhdeksän tamperelaista keittiömestaria valmistaa pieniä suupaloja kuudella eri rastilla. Annoksia pääsee maistelemaan lunastamalla 10 euron hintaisen pääsylipun Kauppahallista tapahtumapäivinä tai ostamalla lipun ennakkoon Aleksis Kiven kadun Keittiöelämää-liikkeestä. Piletti on voimassa yhden päivän.
Food Is Art Kauppahallissa 25.–26.5.

Sushia Skålista

Drinkkibaari Skål ja japanilaisravintola Maruseki ovat ryhtyneet yhteistyöhön. Marusekin sushia saa nyt Skålista joka perjantai ja lauantai. Skålin omistajan Jimi Kuitusen mukaan sushi sopii täydentämään baarin tarjontaa. ”Asiakkaamme saavat nyt nauttia erilaisista makuyhdistelmistä, kuten laadukkaasta samppanjasta yhdistettynä sushiin tai kaviaariin.”
Skål, Koskikeskus

Viinitietoa netistä

Trattorian henkilökunta jakaa viinitietouttaan Trattorian nettisivuilla. Kuukausittain vaihtuvan suosikkiviinin valitsee ravintolan henkilökunnan jäsen. Viime kuussa vuorossa oli palvelupäällikkö Jenni Anttila, joka suositteli italialaista kuohuviiniä.
Ravintola Trattoria, Satakunnankatu 13

Uusi lista Kukossa

Kukkoilijat, huomio! Jack the Roosterin menu uudistuu 16. päivänä toukokuuta. Ruokalistalta löytyy muun muassa klubileipiä ja salaatteja. Kantisten ei tarvitse huolestua: Roosterin hampurilaiset säilyvät myös uudistetulla listalla.
Jack The Rooster, Satakunnankatu 13

Edukkaasti Hellaan

Ravintola Hella & Huoneessa on käynnissä rahapulasta kärsivälle kulinaristille hyödyllinen kampanja. Kun noutaa rautatieaseman Delistä salaattipassin, saa kolmen ruokalajin yllätysmenun kahdelle puoleen hintaan. Menun hinta on kahdelle ruokailijalle yhteensä 52 e.
Ravintola Hella & Huone, Salhojankatu 48

Aurinkoa lautasella

Monet ovat muistelleet kaiholla Koskikeskuksen Knossosta, joka lopetti toimintansa vuosi sitten. Lievitystä sydänsuruihin tuo nyt Otavalankadulle ilmestynyt Etrusco, jonka ruokalistalla on perinteisiä kreikkalaisia herkkuja. Tarjolla on välimerellistä kotiruokaa suurina annoksina, joten nälkä pääse yllättämään kotimatkalla. Listalla on myös aitoja kreikkalaisia viinejä, oluita ja kahvia.
Etrusco, Otavalankatu 10

Muutoksia Marusekissa

Japanilaisen Maruseki-ravintolan sisustus on uusittu. Sisätilojen japanilainen puutarha sai väistyä modernimman ilmeen tieltä. Pöydät ja tuolit vaihdettiin remontissa tyyliltään länsimaisempiin, mutta supersuositut pikkuloosit säilytettiin.
Maruseki, Hämeenkatu 31

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi