Rahtis uudistui Turussa

Wanha Rahtilaiva oli kesähelteillä hetkisen aikaa suljettu, ja syykin selvisi!

Rahtis uudistui

Wanha Rahtilaiva on nyt uusi Rahtis.
Wanha Rahtilaiva on nyt uusi Rahtis.

Wanha Rahtilaiva oli kesähelteillä hetkisen aikaa suljettu, ja syykin selvisi: omistajavaihdoksen myötä Rahtista rempattiin entistä parempaan kuntoon! Uudistetulla terassilla on lounge-tyyppinen katettu oleskelutila polyrottinkiryhmillä. Asiakaspaikkoja laivasta löytyy 230 kappaletta ja lisäksi laivan keskikannella toimii ympärivuotinen pubi. Loppukesästä terassikannella kuullaan ja nähdään live-iltoja. Jos urheilu kiinnostaa musiikkia enemmän, on Rahtiksen pubin puolella mhdollista seurata jalkapallon eurosarjoja kauden alettua. Uudet hienot nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.rahtis.fi sekä Facebookista nimellä Rahtis.
Wanha Rahtilaiva, Itäinen Rantakatu 61

Galaxin uusi lounas

Syksyn kunniaksi Ravintola Galax uudisti lounaansa. Elokuun alusta Galaxin keittiö on tarjoillut maittavaa ja ravitsevaa lounasta joka arkipäivä kello 11–14. Kattauksessa on kaksi lämminruokavaihtoehtoa, ruokajuomat, herkulliset leivät ja levitteet. Tiistaisin ja torstaisin on vaihtoehtona tarjolla myös keittoa ja jälkiruokaa.
Ravintola Galax, Aurakatu 6

Rantakertun vegeruoka

Kortteliravintola Kertun kesäinen pikkusisko Rantakerttu avautui jokirantaan kesän alkupuolella, ja siitä saakka turkulaiset ovat saaneet nauttia maistuvista vegehamppareista. Kunnon kasvispihvin sisältävän hampurilaisen voi nautiskella vaikkapa pyykkikoneen käydessä, sillä Rantakertussa on edeltäjänsä tavoin mahdollisuus pyykinpesuun.
Rantakerttu, Läntinen Rantakatu 55

Viva Nevada

Night Club Vegasin laajennusosa, teeman mukaan nimetty Nevada on nyt valmis ja avattu. Casinoalue sai lisätilaa ja paljon toivottu Ruletti palasi takaisin Black Jackin ja Dynamic Pokerin rinnalle. Tsekkaa Nevada vaikkapa Back Stagen 3-vuotissynttäreillä 26.8.
Night Club Vegas, Eerikinkatu 19

Kaivon karaoke

Naantalin Kaivohuoneella on kesän ajan voinut mitellä Kaivon Karaoketähti 2011 -mestaruudesta. Semifinaalit on käyty jo, mutta itse finaalia pääsee jokainen halukas seuraamaan. Voittaja valitaan ammattilaisraadin toimesta ja palkintoina on mm. Karaoketanssikeikka Kaivohuoneella ja Naantalin Kylpylän lahjakortteja.
Kaivon Karaoketähti 2011 -finaali Naantalin Kaivohuoneella, Nunnakatu 7, 27.8.

Ravintolapäivä 2.0

Turussakin jonkinverran suosiota saanut ravintolapäivä tulee taas! Turkulaiset kulinaristit voivat jalkautua karttoineen kaduille paikantamaan uusia pop up -ravintoloita sunnuntaina 21.8. Turkulaisista mukaan on ilmoittautunut ainakin Rubiinikahvila, joka tarjoaa kahvia, piirakkaa ja kotona leivottua pullaa.
http://www.ravintolapaiva.com

Kesän loppu

Otsikon mukaisesti kesän loppumisen merkki on Vaakahuoneen ovien sulkeutuminen. Kesäkauden päättäjäisiä vietetään Vaakahuoneella 28.8. Iltaa tähdittää Vilperin Perikunta. Sitä ennen vietetään Maria Lundin 11-vuotistaiteilijajuhlaa 22.–24.8.
Vaakahuoneen Paviljonki, Linnankatu 38

Klubin syksy

Turun Klubi aloittaa syyskautensa erillisellä tapahtumalla 1.9. Hintatasoltaan opiskelijaystävällisessä tapahtumassa livelavalla nähdään Magenta Skycode, Delay Trees, Kiki Pau sekä Wrecking Queens. Showtime on jo klo 20.30 ja juhlat jatkuvat aamuneljään.
Klubi, Humalistonkatu 8

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi