Ravintola OLO muuttaa elokuussa kauppatorin rantaan

Nykyiselle paikalle avataan EMO ja Gastrobaari.

Suomen 50 parasta ravintolaa -listan ykköspaikalle äänestetty ja jälleen kerran tänä vuonna Michelin-tähdellä palkittu ravintola OLO muuttaa elokuussa kauppatorin rantaan, historialliseen Lampan taloon, Pohjois-Esplanadi 5:een. 1800-luvun alussa valmistuneessa rakennuksessa sai alkunsa muun muassa Stockmannin tavaratalo.

"Meille on suuri kunnia tuoda OLO tuollaiseen historialliseen paikkaan ja uuden sijainnin myötä myös mahdollisuutemme asiakkaidemme palveluun paranevat entisestään, erityisesti niin yritysten kuin yksityistenkin kaipaamia kabinettitiloja saamme merkittävästi lisää ja pystymme tarjoamaan ruokakokemuksia myös entistä suuremmille ryhmille", OLO:n perustajat Petri Lukkarinen ja Pekka Terävä sanovat.

OLO jatkaa tutulla ja palkitulla modernilla skandinaavisella keittiöllään jatkossakin. Kansa-asiakkaille on luvassa yllätyksiä uuden sijainnin myötä. OLO saa muuton yhteydessä myös kaksi uutta osakasta, kun ravintolapäällikkö Katja Henttusesta ja keittiöpäällikkö Jari Vesivalosta tulee myös ravintolan omistajia.

Nykyisen OLO:n paikalle, Kasarmikatu 44:ään avataan elokuussa ravintola EMO ja sen kylkeen Gastrobaari. EMO tarjoaa Helsingin ravintolakartalle yhdistelmän suomalaisia perinteitä ja eurooppalaisia raaka-aineita. Gastrobaari puolestaan toimii pistäytymispaikkana, johon on helppo tehdä täsmäisku hyvien viinien tai pikkuherkkujen siivittämänä.

"Kerromme EMO:sta enemmän elokuussa, mutta uskomme niiden molempien tuovan taas jotain uutta ja mielenkiintoista koettavaa Helsingin ravintolatarjontaan. Ravintolatarjonta kehittyy loistavasti koko ajan ja tuomme Kasarmikadulle jotain sellaista, jota vielä ei kaupungissa ole", Pekka Terävä muotoilee.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi