Ravintolauutiset: Helsinki

Kylve, kylve, juhli, juhli ja uinu, uinu.
Kylve, kylve, juhli, juhli ja uinu, uinu.

Vantaan party-paketti

Helsinki-Vantaan Holiday Inn tarjoaa juhlapakettia viikonlopuiksi. 45 euron hintaiseen pakettiin kuuluu yöpyminen, aamiainen ja myöhäinen check out, kello 14.00, sekä sisäänpääsyt Onnelaan ja vesipuistoon. Jos huoneen haluaa yksin, hinta on 90 euroa. Party Packin voi varata Restelin myyntikeskuksesta. Ensimmäisenä viikonloppuna asiakkaina oli pääosin 19–30-vuotiaita pääkaupunkiseudulta.
Rälssitie 2, Vantaa

Serata on Dennis

Serata on suljettu ja tiloihin on avattu pizzeria Denniksen toinen toimipiste. Vahna Dennis jatkaa yhä Kansakoulukadulla. Samaan ryppääseen kuuluvat myös Wrong Noodle Barit Sellossa ja Yliopistonkadulla.
Dennis, Bulevardi 32

Pressa auki myös torstaisin

Viikonloppuihin painottuvaa Pressan tarjontaa on venytetty torstaille pikkujoulukauden ajaksi. Torstaisin järjestetään myös ilmaisia tanssikursseja. Tanssitaitojaan voi harjoitella loppuillasta Vesa Oksasen tahtiin.
Pressa, Antinkatu 2

Ruma kaupunkiin

Tamperelainen yökerho Ruma saapuu Helsinkiin. Mölli Mäkinen, 27 ja Tommi Leino, 32, perustivat ensimmäisen Ruman Tampereelle vuonna 2006. Mäkinen tunnetaan Tampereella muun muassa Pyynikin portin omistajana ja Leino Out of Juicen omistajana. Helsingin yli 400-paikkainen Ruma avaa Den Kungliga Klubbenin kuuluisaksi tekemissä tilassa. Yökerho on auki neljään.
Ruma, Mannerheimintie 6 A

Hierontaa Teatterissa

Teatterin Kellobaarissa ovat käynnistyneet perjantai-iltojen ilmaiset hierontahetket. Tarjolla on noin viiden minuutin rentoutustuokio ammattilaisten käsissä. Niska-, hartia- ja päähierontaa tarjotaan klo 19–21.
Teatteri, Pohjoisesplanadi 2.

Maanantain hohtokeilat

BowlCircus on alentanut maanantain ratavuokran 24 euroon per tunti. Tarjous on voimassa sekä Sellon että Flamingon keilasirkuksissa kello 15–24.
BowlCircus Sello ja Flamingo

Perho juhlii joulua

Perhon ravintolapanimossa on pantu esimerkillisen lämmittävä JouluOlut. Väri on kausituotteessa miellyttävän tumman ruskea, aromissa ja maussa aistii suklaata, hedelmäisyyttä ja paahtuneisuutta. Voltteja pintahiiva-alessa löytyy 5,8 %.
Perho, Mechelininkatu 7.

Klubit

Lil Louis Suomeen

Kahdenkymmenen vuoden odotus päättyy, kun nykyisin New Yorkissa asuva Lil Louis saapuu Suomeen. Koe Jenkin French Kiss livenä Redrumissa ja katsasta samalla Lil Tony, Eliot Ness ja Mr A.
Redrum 14.11. 13 e.

Liikennevalot Crushissa

Flight, ZoneX, Nicola ja Toni L tahdittavat Crushin sinkkubileitä. Teemana vaatteet liikennevalojen väreissä. Punaista ei edes haluta nähdä paikalla.
Crush Cocktail & Lounge Bar 20.11. 2,50 e.

Kolmesti happoa!

Acidkids eli kolminkertainen bileboost: Daniel Dexterin linja on siirtynyt punkista elektroniseen musiikkiin, Topper Harleyn linjoille. X van Haagin taustat hip hop -fiiliksissä.
Kuudes Linja 20.11. 10 e.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi