Ravintolauutiset: Helsinki

Chez Dominiquen jouluravintola vaikuttaa Lauttasaaressa. Tarjolla muun muassa silliä ja grilliä.
Chez Dominiquen jouluravintola vaikuttaa Lauttasaaressa. Tarjolla muun muassa silliä ja grilliä.

Hans meni Laruun

Nimi Hans Välimäeltä, keittiö Olli Vuorelta, salissa edellä mainittujen avecit Maria von Graevenitz-Välimäki ja Tiina Jansson.  Hans Välimäki on avannut Chez Dominique -jouluravintolan Lauttasaareen. Ei halpaa, mutta runsasta ja herkullista.  Alku- ja jälkiruuat kustantavat lounaalla 45 euroa, pääruokien kera 55 euroa ja illalla 69 euroa. Alkuruokia kannattaa santsata pariin kolmeen kertaan. Ennen pääruokia voi vetäytyä välihuoneeseen sikarille. Sitten voi jatkaa turskan ja entrecôten kanssa ynnä makeiden. Ja sen jälkeen on, haluttaessa, hoidettu jatkot Teatterissa tai Kallessa. Idean isinä, kuten niin monessa muussakin, toimivat tv-taustoista tutut Juha Tynkkynen ja Saku Tuominen. Jotka hyvien nautintojen ystävinä havaitsivat Chez Dominiquen tilat liian ahtaiksi joulun alla. Erikoismaininta salin joulutaustasta! Auki 23.12. asti.
Joulumaa, Vattuniemenranta 5.

Joulu mukaan Nokasta

Nokasta saa mukaan tänä jouluna pientilaherkkukassin. Ravintolapäällikkö Heli Siren kasasi kassin anniksi esimerkiksi Nokan omaa joulusilliä, Mustilan konjakkisinappia ja villivadelmahilloa ynnä kotimaista pientilajuustoa.
Nokka, Kanavaranta 7.

Jenny Woo uusiksi

Jenny Woota entrataan 2010-luvulle ja ensimmäistä kertaa ainakin Cityn tietojen mukaan ravintolalle suunnitellaan uutta konseptia kaupungin ravintolavaikuttajien ja tyylivaikuttajien ideariihessä. Marraskuun lopulla Jennylle uusia juttuja ideoivat muun muassa Marika Orkamo Dieselilta, City-lehden Anniina Baumann, Koffin Teemu Tommila ja SPALT PR:n Teemu Laine ja Siru Palmroos. Uudistunutta Jennya ihmetellään 8.1.
Jenny Woo, Simonkatu 6

Millin palvelut

Milliklubissa palvelevat vessanhoitajat. Tarjolla muun muassa hajusteita, voiteita, terveyssiteitä ja kondomeja. Miljoonan dollarin palvelu!
Milliklubi, Kaivokatu 12

Loftin pomo vaihtui

Loftin uutena keittiöpäällikkönä on aloittanut La Petite Maisonissa ja Mange Sudissa kannuksensa hankkinut Sasu Laukkonen. Hän jatkaa etelähelsinkiläistä tyyliään nyt ripaus skandinaavisuutta kokkauksessaan.
Loft, Yrjönkatu 18

Battery + kahvi

Cityn toimituksen ja web-puolen suosiman energiajuoman Batteryn tuoteperheeseen tulee uusi maku: kahvi. Energiajuomassa on samat vaikuttavat aineet ja kalorimäärät kuin Battery Energy Drinkissä. Battery on Suomen ensimmäinen energiajuoma, joka syntyi vuonna 1997.

Klubit

Stroke – For men only

Juhlat täysin poikaporukalla: joka toinen kuukausi, kuukauden ensimmäinen lauantai. Jokainen kerta on ensimmäinen -bileissä tahdittajina Mr. A, Sami Montell ja SuperSamuli.
Bar Loop 28.11. Ilmainen.

Maailma kylässä kick off

Maailma kylässä 2010 kick off! on Njassa sekä Pauli Hanhiniemi ja M.A.D.. Hanhiniemeltä säveliä Kolmannesta Naisesta Hehkumoon, Njassalta kaikkea väliltä rock-tango-elektro.
Virgin Oil Co. 1.12. Ennakko 7 e, ovelta 9 e.

KLF pikkujoulut Onnelassa

Megapikkujouluissa vieraat Saksasta ja Ranskasta: Sash ja Pakito, plussana Jesus ja Gismo. Ennakkolipulla ovelta tonttulakki, jolla piparia tiskiltä.
Royal Onnela 4.12. Ennakko 12 e, ovelta 15 e.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi