Ravintolauutiset: Helsinki

Christal Snow on Jenny Woon uusi emo.
Christal Snow on Jenny Woon uusi emo.

Koskaan ei voi olla liian gay

Jenny Woo on avannut uudella teemalla: Gay, straight, who the fuck cares? Ravintolan emäntänä/isäntänä toimii Cristal Snow. Etubaari muuttuu showbaariksi, jossa on sing back -mahdollisuus. Esiintyjinä kevään mittaan muun muassa Anna Abreu ja Antti Tuisku. Sunnuntaisin luvassa on bitch bistroon. Vessoista tulee unisex. Ovelle tulee kaksi naissisäänheittäjää, nimikkeellä door whore.  Avajaisia juhlitaan 16.1.
Jenny Woo, Simonkatu 6

Iso Karhu

Karhua saa nyt kaupoista ja kioskeista myös jättikokoisissa litran tölkeissä. Olut pannaan Keravalla mutta tölkitys tehdään Carlsbergin Saku-panimolla. Kierrätettävästä tölkistä maksetaan 15 sentin pantti.

Sushibaari avasi

Raku Ya:n ravintoloitsijat Matti Sarkkinen ja Anders Westerholm ovat avanneet Sushibarin, joka tarjoaa salaatteja ja sushia. Luvassa mm. ekologisesti tuotettuja take away -pakkauksia.
Sushibar, Uudenmaankatu 15

Hohtava ED

Hartwall on lanseerannut ED Special F/X Light -energiajuoman joka hohtaa pimeässä. Maultaan juoma on yhdistelmä rambutania ja baobabia. Makeutusaineina on käytetty fruktoosia ja aspartaamia.

Bonk-baari avaa keväällä

Railonkoskien ravintoladynastia (mm. Rymy-Eetu, Storyville ja On the Rocks) kasvaa keväällä yhdellä kun Kalevankadulle avataan Bonk-taiteesta kuuluisan Alvar Gullichsenin suunittelema baari. Ravintolaan tulee myös kattoretassi.
Kalevankatu 6

Stockan toinen samppanjabaari

Stockalle on syksyllä avannut neljänteen kerrokseen toinen samppanjabaari, lasten vaatteiden ja naisten kenkien kylkeen. Nicolas Feuillatten samppanjaa tunnustava baari muistuttaa enemmän esikuviaan Berliinin KaDeWessa kuin Stockan 8. kerroksen sinänsä mukava baari. Samppanjakeitaan yhteydessä on Mövenpickin jäätelöbaari. Lasillinen kustantaa 9 euroa. Erikoisuuksia kurluttaa 23 eurolla lasi. 
http://www.feuillatte.com
Stockmann 4. kerros

BarCelona Center-Innille

Center-Inn on hankkinut omistukseensa Tapas BarCelonan. Liikeidea säilyy ennallaan, mutta hyvää lupaa se, että paikasta vastaa Torin ja Ysibaarin toinen ex-omistaja, Center-Innin nykyinen liiketoimintajohtaja Stiina Seppälä.
Tapas BarCelona, Wanha Kauppakuja

Eino klubbailee

Sami Saari polkaisee Sir Einon soul-klubin käyntiin perjantaina 15.1. kello 21. Kukkola jatkaa 22.1., Fabulettes 28.1. Einon klubit paahtavat vastaavalla tahdilla koko kevätkauden. Vauhtia menoon tuo vierailija Melrose 6.3.
Sir Eino, Eteläesplanadi 18

Helsinki-portteri kuukauden olut

Oluthuoneiden alkuvuoden pienpanimo-olut on 5,6-prosenttinen Helsinki-portteri. Portteria valmistaa Suomenlinnan panimo ja sitä kuvaillaan kevyehköksi, paahtuneeksi pintahiivaolueksi. Oluthuoneita ovat Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Kaisla, William K ja Rotterdam. Portteri maksaa 6,70 euroa puoli litraa.
http://www.oluthuone.com

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi