Ravintolauutiset: Helsinki

Snackyn kingi, Snackyn omistavan Burger bakersin toimitusjohtaja Jukka Nieminen.
Snackyn kingi, Snackyn omistavan Burger bakersin toimitusjohtaja Jukka Nieminen.

Snacky tuli

Legendaarisen hampurilaisravintolan Snackyn ensimmäinen toimipiste pääkaupunkiseudulla on avannut Espoon Niittykummussa. Drive in -konseptilla toimiva hampurilaisravintola aikoo lisääntyä pääkaupunkiseudulla vielä viidellä uudella toimipisteellä. Vuosina 1980–1995 aiemmin toiminut Snacky katosi markkinoilta, kun Carrols osti sen. Retroilu aloitettiin kaksi vuotta sitten, ja nyt Snackylla on 13 pistettä. Snacky-faneja helpottaa tieto, että alkuperäisenä jatkavat kaikki tuotteet, logot ja mainonta. Snackyn legendaarisin burgeri on Poliisi eli Kyttä.
Snacky, Niittymaantie 2

Belgialaista luostariolutta

Halleluja! Belgialainen luostariolut Affligem aloittaa Hartwallin riveissä. Kyseessä on niin sanottu premium-olut, jonka tuotantoa vuonna 1074 perustettu Affligem-luostari valvoo. 6,8-prosenttista olutta tarjoillaan vain ravintoloissa.

Keittiötarvikkeita netistä

Mulletoi.com on avannut sisarsivuston josta voi ostaa kokkausvälineitä. Jamie Oliver -padan tai fonduesetin voi tilata osoitteesta http://www.kokkiman.com

Amerikkalaisia oluita

Ameriikan Viikot tuo muutamaan olutravintolaan amerikkalaisten pienpanimoiden tuotteita. Kampanja käynnistyy tammikuun lopulla Pikkulinnussa, Olutkellari Helsingissä ja Maltaisessa Riekossa.
Pikkulintu, Puotilan ostoskeskus. Olutkellari Helsinki, Hallituskatu 3. Maltainen Riekko, Aleksis Kiven katu 56

Iskelmätorstai muuttaa Apolloon

Freda 51:ssä aiemmin toiminut Iskelmätorstai toimii tammikuusta lähtien Apollossa. Joka viikkoisen karaokekisan voittaja selviytyy keväiseen finaaliin jonka voittaja kuittaa levytyssopimuksen Edel Recordsin kanssa. Joka viikko lavalla nähdään myös iskelmähenkinen artisti.
Apollo, Mannerheimintie 16

Kampissa uusia etnisiä

Kampin kauppakeskukseen avatusta uudesta ravintolamaailmasta saa syötävää maailman joka kolkasta. E-tasolle, Espoon bussien lähtöaulaa vastapäätä ovat kotiutuneet muun muassa meksikolaista grilliruokaa tarjoava La Senorita, japanilaista keittiötä edustava Matsuja, intialaisia mauilla ratsastava Maharadja Indian Cuisine sekä thaikkuherkkuja edustava Orchid Thai. Myös kebab- ja kanaravintolat löytyvät samasta osoitteesta. Kauppakeskus Kamppi, Urho Kekkosen katu 5 B

Burleskiravintola avaa

SK-ravintoloiden uusi burleskiteemainen yökerho avaa ovensa 19.2. entisen Freda 51:n paikalla. Ohjelmassa luvassa kotimaisia ja ulkomaisia burleskiesityksiä, drag showta, freak showta, parodiaa, sirkusta, komediaa, performanssitaidetta. Burleskityyliin sonnustautuneessa paikassa myös tarjoilijoiden puvut ja juomalista lupaavat henkiä burleskia. Ravintola on avoinna perjantaisin ja lauantaisin, ja entisen Club Priven tilalle saadaan burleski-vip-tila.
Fredrikinkatu 51-53

Krullan uusi tuleminen

Oliver Krullan luotsaama wieniläinen kahvila-konditoria Krulla Wiener Kaffeehaus on muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen avannut ovensa uudessa osoitteessa. Lönnrotinkatu 13:een muuttaneesta kahvilasta saa entiseen tapaan wieniläisen leivontaperinteen mukaan pyöräytettyjä kakkuja sekä suolaisia ja makeita leipomuksia, aamiaista ja lounasta. Uutuutena after work -salaatti- ja antipastibuffet puoli neljästä aina sulkemiseen asti hintaan 12,40. Kahvila on auki ma-pe 7-19.30, la 8-18 ja su 11-17. Brunssi tarjoillaan lauantaisin kello 9, 11 ja 13, sunnuntaisin kello 11 ja 13. Pöytävarausta suositellaan.
Lönnrotinkatu 13

Klubit

Taivaallisia soundeja

Flowssakin nähty entinen Sesame Streetin teinitähti saapuu Redrumin Cosmic Cityyn. Luvassa spirituaalisia vaikutteita nykyään Yoruba-pappina viihtyvältä dj:ltä. Mukana myös hiljan 20 vee -taiteilijauraansa juhlinut Lil’ Tony.
Redrum 23.1. 10 e.

30 x Suomi-tekno

Kotimaan teknokatsaus esittelee kuvin ja äänin 30 nykyvisionääriä. Mukana muun muassa Acid Kings, Condoctors, Reino H, Juho Kahilainen ja Samuli Kemppi.
Kuudes Linja 29.1. 10 e.

Onnea Hallmark 10 vuotta

Takana 60 tapahtumaa yhdeksällä klubilla. Synttäreiden soittolistalla jokaisia bileitä tähdittänyt DJ Tab vakiparinsa Suberb8:n kanssa, eli parhaat suomalaissuorittajat DJ Magazinen top 100 -listalta 2009. Lisäkivaa illalle Anton Soninin ja Mikko Niemisen tahdeista.
Vanha Ylioppilastalo 6.2. Ennakkoon 9 e, ovelta 12 e.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi