Ravintolauutiset: Kuopio

André Wickströmin kesän ainoa keikka nähdään Kuopiossa.
André Wickströmin kesän ainoa keikka nähdään Kuopiossa.

Stand up -festivaali

Tomaatteja! Tomaatteja! stand up -festivaali levittäytyy Kuopioon kesäkuun alussa. Uutena esiintymispaikkana festivaaleilla on Kuopion kaupungin teatteri, jossa on luvassa gaala-ilta Suomi-Kanada-maaotteluineen. Festivaaleilla nähdään myös ulkomaalaista osaamista, kun kanadalaiset huippukoomikot Jason Rouse ja Manolis Zontanos saapuvat hauskuuttamaan yleisöä. Savolaisia naurattavat myös kotimaisen huulenheiton terävin kärki. Esiintymisensä festivaaleilla ovat varmistaneet Anré Wickström sekä Ismo Leikola, Pekka Jalava, Teemu Vesterinen, Marko Kämäräinen, Niko Kivelä ja saaristokaupungin kiertoajeluita isännöivä Sami Hedberg.

Intro uudistui

Intron baarin lattia ja seinät ovat saaneet uudet pinnat ja värityksen. Lisäksi kalustusta on uusittu ja stand upia sekä live-esiintyjiä palvelemaan on rakennettu lava. Baarin valaistus muuttuu vuorokauden ajan mukaan päivän ja alkuillan kirkkaudesta illan pimeään yökerhotunnelmaan. Samalla baarin musiikkilinjaa on laajennettu. Myöhäisillassa DJ:den soittaman musiikin pääpaino on 1970- ja 1980-luvun kultaisilla tanssihiteillä höystettynä sopivasti tanssittavalla funkilla ja soulilla. Baarissa kuullaan iltaisin vanhoja hittejä, mutta sekaan soitetaan myös uudempaa tanssittavaa musiikkia, jopa päivän hittejä.
Intro, Kauppakatu 20.

Saksalainen viinijuhla

Ensi kesän viinijuhlien maana on Riesling-rypäleestään tuttu Saksa. Maa tunnetaan enimmäkseen valkoviineistään ja juhlilla onkin erinomainen mahdollisuus tutustua myös saksalaisiin punaviineihin. Ruokapöydästä löytyvät maustetut makkarat, hapankaali, runsaat kakut ja leivokset. Avausviikonlopun tähtivieraana on Boney M. Juhlilla kotimaisista tähdistä paikalla ovat mm. Anna Eriksson, Apulanta, Maija Vilkkumaa, Irina, Yö, Taikapeili ja Poets Of The Fall.
Viinijuhla Matkustajasatamassa 26.6.–4.7.

Kuultua

Helmi- ja maaliskuussa Pannuhuoneella järjestetään kaikille avoimia keltanokkien stand up –iltoja. Ala treenata nyt.

Kuopion Amarillossa maisuu tammikuussa olut. 19.1.–1.2. ravintolassa on tarjolla laajempi olutvalikoima ja erillinen olut menu, jossa ruokien valmistuksessa on käytetty olutta perinteiseen tapaan. Oluen kyytipojaksi on tarjolla myös aiheeseen sopivaa ohjelmaa.

Perinteiset Isä Camillon Bliniviikot ovat olleet niin suosittuja, että tänä vuonna venäläisen ohukaisen teemakautta vietetään koko tammikuun ajan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi