Ravintolauutiset: Oulu

Uusi kokki, uudet maut.
Uusi kokki, uudet maut.

Uusi baari

Tämän vuoden alkupuolella avattiin Oulun Pakkahuoneenkadulle uusi Nightclub Tähti. Se sai vastikään täydennystä katutasoon Iskelmä Baari –nimisestä iskelmäbaarista, josta löytyy muun muassa karaokekalusto. Normaali-iltoina baariin on vapaa pääsy, mutta luvassa on myös erikoisiltoja, joista tiedotetaan tarkemmin netissä. Aiemmin katutasossa toimi Starabar.
Iskelmä Baari, Pakkahuoneenkatu 19.

Pariisi-Pietari -makuja

Sokos Hotels -ketjun maalaisranskalaisessa Fransmanni-ravintolassa vietetään Pariisi-Pietari -viikkoja 24. syyskuuta - 2. marraskuuta 2008. Ravintolan ruokalistat saavat venäläistä väriä ranskalaisin vaikuttein - teeman juuret ulottuvat jopa 1700-luvun Katariina II:n hoviin ranskalaisine keittiömestareineen.
Fransmanni, Pakkahuoneenkatu 16.

Lounaslista uusiksi

Torero on pannut lounaslistansa uuteen uskoon. Listalta löytyy paljon pasta-annoksia ja salaatteja. Uutta on myös seisova alkuruokapöytä, josta asiakas voi itse koota alkuruokasalaattinsa.
Torero, Isokatu 24.

Musavisa PSK Kaupunniin

Nelivitosesta tuttu DJ Pyhis on aloittanut Musavisojen vetämisen PSK Kaupunnissa joka toinen sunnuntai kello 18-21. Visaan voi osallistua 1-3 hengen joukkueella. Musavisa on turnaus, jossa kaksi kertaa vuodessa turnauksen voittanut joukkue palkitaan persoonallisella palkintomatkalla. Joka osakilpailun voittajajoukkue saa palkinnon perinteisemmän kaavan mukaan. Lisätietoja: www.kaupunni.fi
PSK Kaupunni, Uusikatu 24.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi