Ravintolauutiset: Oulu

Soikohan kopissa karaoke vai hevi?
Soikohan kopissa karaoke vai hevi?

Kaksi baaria, yksi tupakkakoppi

Hevimestan ja Peppersin asiakkaat sauhuttelevat tulevaisuudessa samassa kopissa. Marraskuussa valmistunut kahden ravintolan yhteinen tupakointitila on tiettävästi ensimmäinen Suomessa. ”Siirtymäaikaan asti meillä on käytössä myös yläkerran tupakointialue, jossa voi nautiskella juomia samalla kun tupakoi”, ravintolapäällikkö Teijo Holmström huomauttaa.
Hevimesta, Torikatu 11

Pakkasella patiolle

Talvi tulee, mutta terassikausi jatkuu. Oulun ensimmäiset ympärivuotiset ulkoterassit löytyvät Never Grow Oldin ja Glorian edustalta. Vaikka pakkanen paukkuu, patiolla ei palele. ”Meillä on neljä lämmitintä ja penkeissä lämpöeristeet”, kuvailee Heikki Jokela Never Grow Oldista. Lämmitetyt terassit ovat pienten paikkojen vastine tupakkalaille, joten niitä voi tulevaisuudessa nähdä katukuvassa enemmänkin.
Never Grow Old, Hallituskatu 11 ja Gloria, Torikatu 21–23

Levykauppa Äx uusiin tiloihin

Levykauppa Äx muutti joulukuun alussa uusiin, isompiin tiloihin, mikä mahdollistaa laajemmat valikoimat. ”Myös asiakkaiden kuuntelumahdollisuudet parantuvat. Nyt pystyy kuuntelemaan cd-levyjen lisäksi myös vinyylejä.”, Jarkko Haavisto kertoo. Ensi vuonna Äxässä saattaa nähdä myös livekeikkoja Helsingin-liikkeen tapaan.
Levykauppa Äx, Hallituskatu 29B

Rovaniemi:

Lauantaibrunssille?

Kahvila Kauppayhtiön uusi Mighty Brunch -klubi on rento aloitus lauantaille, vaikka edellinen ilta olisi venähtänyt pitkäksi. Aamupäivisin kello 10.30_15.00 on tarjolla letkeää musiikkia ja buffet-tyyppistä ruokaa kohtuuhintaan. Lisäksi viikoittain on luvassa jotain spesiaalia, kuten vierailevia dj:tä tai lisäyksiä ruoka- ja juomatarjontaan. Myös opiskelija-alennukset.
Kahvila Kauppayhtiö,Valtakatu 24

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi