Ravintolauutiset: Oulu

Janne ja Mikko loihtivat Oulun rokeimmat ruoat.
Janne ja Mikko loihtivat Oulun rokeimmat ruoat.

Numero aikaistaa

45 Special avaa ovensa viikonloppuisin jo kello 14. Iltapäivien ohjelmassa on Englannin Valioliigaa uudelta screenilta sekä maistuvaa ruokaa ja juomaa. Keittiöön on palannut rokkikokki Janne Pekkala, joka ei tee asioita helpoimman kautta. “Mikroa meillä ei edes ole.”
45 Special Saaristonkatu 12.

Susiteetista yökerho

Uuden Seurahuoneen yökerho Susiteetti ja baari Petrelli saavat vetäjäkseen kokeneen ravintoloitsijan Sake Saarisen. Ravintolat ovat kiinni maaliskuun ensimmäiset viikot muutostöiden vuoksi, ja avajaisia juhlitaan 14.3. Susiteetti muuttuu samalla tilausravintolasta K-23-yökerhoksi, joka on aluksi auki viikonloppuisin ja kesällä myös keskiviikkoisin ja torstaisin.
Susiteetti ja Petrelli Rantakatu 4.

Leena vuoden mikko

Oluthuone Leskisen Leena Komulainen on Cocktail Baarimikko 2009. Kilpailun voitto heltisi marjaisella Luck Be A Lady -drinkillä, jota voi kysyä nyt myös Leskiseltä. Oululaisen 1Barin Tomi ”Metsuri” Pylvänäinen oli kolmas Flairtending Baarimikko -kilpailussa.
Oluthuone Leskinen Kirkkokatu 10.

NGO verkkoon

Reggae- ja salsabaari Never Grow Old on vihdoin verkossa. Värikkäät sivut ovat kolmikieliset: tapahtumista ja tarjonnasta kerrotaan suomen ja englannin lisäksi espanjaksi osoitteessa www.ngo.fi.
Never Grow Old Hallituskatu 13–17.

Pöytävaraus 1Bariin

1Bar on uudistanut nettisivunsa, joiden kautta on nyt mahdollista tehdä pöytävaraus etukäteen. Sivut löytyvät osoitteesta www.1bar.fi
1Bar Kauppurienkatu 5.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi