Ravintolauutiset: Tampere

Blue Oyster Barin sisustuksen sävy on asiaankuuluvan sininen.
Blue Oyster Barin sisustuksen sävy on asiaankuuluvan sininen.

Sininen osteri avattiin

Satamakadulle entisen Bar Takahuoneen tiloihin on avattu uusi ravintola Blue Oyster Bar. Perjantaisin ja lauantaisin Osterissa tanssitaan monipuolisen tanssimusiikin tahtiin, ja luvassa on niin discotunnelmaa kuin iskelmää, tangoa ja lattarirytmejäkin. Sunnuntaisin klo 17 ravintolassa visaillaan musiikin merkeissä, ja keskiviikkoisin vietetään karaokeiltaa. Tarjolla on juomien lisäksi pikkusuolaista syötävää.
Blue Oyster Bar, Satamakatu 10

Veganissimossa tapahtuu

Kasvisravintola Veganissimon tiistaiset hampurilaistarjoukset jatkuvat, ja nyt tiistaisin klo 15–20.30 tarjolla on aina myös vaihtuva päivän spesiaalihampurilainen. Veganissimo on marraskuun viimeisestä sunnuntaista alkaen aina joulunpyhiin asti auki klo 13–19, ja pikkujouluvarauksia otetaan jo vastaan. 20.11. ravintolassa musisoivat levynsä julkaiseva Masa Orpana sekä jäähyväiset heittävä Olmarin Unioni. Tapahtuma on ilmainen.
Kasvisravintola Veganissimo, Otavalankatu 10

Espanjalaisempi El Toro

Pihviravintola El Toro on ottanut askeleen entistä espanjalaisempaan suuntaan. Uusien ruoka- ja viinilistojen lisäksi ravintolassa on panostettu henkilökunnan pukeutumiseen, jonka tarkoituksena on luoda asiakkaille elämyksiä heti heidän astuessaan ovesta sisään. El Toron tämänvuotinen pikkujoulumenu sisältää muun muassa chorizohärkää sekä lakkamaustekakkua.
El Toro, Hämeenkatu 26

Glögejä Europassa

Café Europa tarjoilee taas glögejä alkavan kylmän kauden lämmikkeeksi. Glögilistalta löytyvät vanhat suosikit, kaneliliköörillä terästetty Golden Cinnamon, Alkuviinalla maustettu Original sekä punaviinipohjainen Red Claret. Tämän talven uutuus on Cointreauversial, joka saa makunsa Cointreau-sitruslikööristä. Glögit tarjoillaan piparkakun ja rusinoiden sekä mantelien kera.
Café Europa, Aleksanterinkatu 29

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi