Ravintolauutiset: Tampere

HIMin Helldone Festival käynnistää uuden vuoden karkelot.
HIMin Helldone Festival käynnistää uuden vuoden karkelot.

Juhlien vuoteen 2009

Uuden vuoden juhliminen tuo kaupungin ravintolat täyteen säpinää. Klubilla ja Pakkahuoneella otetaan varaslähtö 30.12., jolloin HIMin tähdittämä Helldone Festival saapuu Tampereelle. Vuosi vaihtuu Klubilla Madwaven tahdittamana, ja levyjä pyörittävät Anton Sonin, EFO, Sergei Shkuroff ja Sasha F. Café Europassa on luvassa New Year’s Eve Special, jota isännöi dj Rufus Black. Telakalla ja Yo-talolla uutta vuotta juhlistetaan diskon merkeissä. Telakalla dj:t Tuhojuho ja Tomutonttu pistävät jalat liikkumaan, ja Yo-talolla Antin ja Koivun OK Pop tanssittaa tulevaan vuoteen.

Jouluna baariin

Jos kotijoulu ei kiinnosta, kannattaa muistaa, että monet Tampereen ravintolat pitävät ovensa auki joulun pyhinäkin. Jouluista hauskanpitoa on luvassa muun muassa Apollossa, missä jouluaattoa vietetään klo 23 alkaen ja joulupäivänä diskoillaan. Blue Oyster Barissa pääsee jouluaattona laulamaan karaokea, ja Vastavirta-klubilla vietetään aattoiltaa kauheimpien joululaulujen ja savikiekkojen parissa.
Apollo, Pirkankatu 8. Vastavirta-klubi, Pispalan valtatie 39. Blue Oyster Bar, Satamakatu 10

Doriksen erikoisklubit

Doris tuo torstaisten keikkailtojen oheen uusia erikoisklubeja keskiviikkojen riemuksi. Keep The Faith -klubin dj:t Spesiaali-Eetu, Radio ja Perryman soittavat rytmimusiikkia northern soulista ja reggaesta brittiläiseen rockiin ja poppiin. Kaino-klubin Spektri-Petri ja Risto Paristo puolestaan lupaavat tanssittaa uuden indiepopin ja klassikkohittien tahtiin. Club Aavehiihtäjää isännöi Janne Lastumäki, jonka levyvalikoimasta löytyy niin kotimaisia iskelmiä, ruotsalaista progea kuin muutakin erikoista. Club Ålandin Dj Lars Bögel houkuttelee taas löytöretkille indiemusiikin pariin.
Doris, Aleksanterinkatu 20.
Erikoisklubit keskiviikkoisin klo 23–04

Tempo on nuevo latino

Hämeensillan kupeessa sijaitsevat Havana Bar & Grill ja Tempo Terrace ovat yhdistyneet Ravintola Tempoksi, jonka linjana on nuevo latino -keittiösuuntaus. Etelä- ja väliamerikkalaiset maut yhdistyvät Tempon listalla pohjoisamerikkalaisiin ja eurooppalaisiin vaikutteisiin. A la carte -listan luvataan vaihtuvan monta kertaa vuodessa, ja kullekin vuodenajalle tyypillisiä raaka-aineita hyödynnetään listalla.
Ravintola Tempo, Hämeenkatu 15

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi