Ravintolauutiset: Tampere

Toivottavasti Dj:t Into ja Antti eivät ujostele yhtä pahasti klubinsa avajaisissa.
Toivottavasti Dj:t Into ja Antti eivät ujostele yhtä pahasti klubinsa avajaisissa.

Vuosikertamusiikkia

Klubilla vietetään 15.1. aivan uudenlaista klubi-iltaa, kun Club Vintage tanssittaa tamperelaisia ensimmäistä kertaa. Kerran kuukaudessa järjestettävä dj-vetoinen ilta keskittyy yhteen musiikilliseen vuosikymmeneen kerralla, ja ensimmäisenä vuorossa on 80-luku. Luvassa on niin kulttiklassikoita kuin kaikkien tuntemia vuosikertahittejäkin. Club Vintagea isännöivät dj:t Into ja Antti lupaavat illan viihdyttävän intohimoisten musiikinystävien lisäksi myös heitä, jotka vain kaipaavat tanssimaan. Seuraavan kerran Club Vintage on luvassa 12.2., jolloin teemana on 70-luku.
Club Vintage esittää: 1980–1989 Klubilla 15.1. klo 22–04. Liput 2e

Sushia Katupojasta

Ravintola Katupojan sushitarjonta paranee entisestään. Kauppahallin sushibaari Norimarun kokki vierailee Katupojassa maanantaisin ja perjantaisin klo 11–14.30 loihtimassa lounastajille taatusti tuoreita sushiannoksia. Sushia on saatavilla muinakin päivinä lounasaikaan sekä muina aikoina etukäteistilauksesta. Jos japanilainen ruoka ei maita, Katupojassa kannattaa kokeilla myös runsasta kotiruokabuffetia tai kevyitä salaattilounaita.
Ravintola Katupoika, Aleksanterinkatu 20

Haalaribileet Love Hoteliin

Suomen suurimmat kuukausittaiset opiskelijabileet järjestetään tammikuusta 2009 alkaen Love Hotelissa. Love Hotelin omistava Mr Max -konserni ja poikkitieteellisiä haalaribileitä järjestävä Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoiden Boomi ry ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen tapahtumasta. Yli kymmenen vuoden ikäisiä poikkitieteellisiä haalaribileitä juhlittiin aikaisemmin ravintola Onnelassa. Ensimmäiset Love Hotelissa pidettävät bileet ovat 15.1.
Boomi ry:n poikkitieteelliset haalaribileet 15.1. Love Hotelissa, Hämeenkatu 10

Mainetta Henriksille

Ravintola Henriksin vuoropäällikkö Anu Antila on valittu ehdolle Aromi-lehden Pro 2009 -tunnustuspalkinnon saajaksi ravintolakokkisarjassa. Sarjan voittaja julkaistaan juhlagaalassa Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla 22. tammikuuta. Antila on aikaisemmin voittanut Chaine des Rotisseursin Vuoden nuori kokki -kilpailun vuonna 2007 ja Catering-mestaruuden yhdessä Eeva Kokon kanssa 2006.
Ravintola Henriks, Satamakatu 7

Kommentoi juttua