Ravintolauutiset: Tampere

Tankkisodassa voi saada sähköiskuja ja voittaa ilmaista juotavaa.
Tankkisodassa voi saada sähköiskuja ja voittaa ilmaista juotavaa.

Tankkiturnaus Klubilla

Klubilla vietetään alkuviikkoa pelien ja vekottimien merkeissä. Maanantain lautapeli-illoissa klo 16–22 aika kuluu niin perinteisten lautapelien kuin modernien strategiapelienkin merkeissä, ja paikalle voi tuoda myös omia pelejä. Tiistaisin Klubin tanssilattian täyttävät kauko-ohjattavat tankit, jotka mittelevät niille rakennetulla esteradalla. Vihollistankin osuma antaa kuljettajalle napakan sähköiskun, mutta vastapainoksi voittajalle on luvassa nestemäisiä palkintoja. Tankkitiistaita vietetään 13. ja 27.1. klo 17–22.
Klubi, Tullikamarin aukio 2

Viisi vuotta Grilliä

Frenckellin aukiolla sijaitseva ravintola The Grill viettää tammikuussa viisivuotissyntymäpäiviään. Hiiligrillin puoli vuosikymmentä kestäneen sihisemisen kunniaksi ravintola tuo tarjolle Grill Café -menun, joka on saatavilla 19.–30.1. Menu sisältää miedosti savustettua valkosipulikeittoa grillatun bruschettan kera, härän ulkofileepihvin tai grillattua tonnikalaa sekä valkosuklaa-mascarponekakkua. Menukokonaisuuden hinta on 35 euroa, mutta sen sisältämiä annoksia voi tilata myös erikseen.
The Grill, Frenckellin aukio

Talvisia makuja Veganissimosta

Kasvisravintola Veganissimon lista on päivitetty talvikaudeksi. Sesongin annoksia ovat muun muassa perunoiden, herkkusienien ja kidneypapujen höystämä talvinen salaatti, valkosipulisella pinaattikastikkeella kruunattu linssi-tomaattilasagne sekä tofu-kasvisnyytit filotaikinassa. Jälkiruoaksi voi valita vaikkapa juustokakkua ja sokeroituja lakkoja.
Veganissimo, Otavalankatu 10

Kosmetiikkaa Knossoksesta

Koskikeskuksessa sijaitseva kreikkalainen ravintola Knossos on vaihtanut omistajaa. Henkilökunnan omistukseen siirtynyt Knossos jatkaa toimintaa vanhaan malliin. Knossoksen ohessa toimiva myymälä on laajentunut, ja kreikkalaisten mausteiden ja muiden ruoanlaittotarpeiden lisäksi saatavilla on myös kosmetiikkatuotteita.
Ravintola Knossos, Koskikeskus

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi