Ravintolauutiset: Tampere

Tuopin Simo Luukkonen ja kanaleipä, jolla ruokkii vaikka koko pöytäseurueen.
Tuopin Simo Luukkonen ja kanaleipä, jolla ruokkii vaikka koko pöytäseurueen.

Pubiruokaa Tuopista

Pyynikintorin perinteikkäässä Tuopissa on tarjolla nyt maukkaita pubiruoka-annoksia. Listalta löytyy sipulirenkaiden, mozzarellatikkujen ja dippiperunoiden kaltaista pientä sormin naposteltavaa sekä esimerkiksi iso kanaleipä, josta riittää purtavaa useammallekin. Perinteiset höyrymakkarat sekä Tuopin hernekeitto ovat tietysti edelleen valikoimissa. Ruokaa tarjoillaan heti pubin aukeamisesta asti, ja keittiö menee kiinni tunti ennen sulkemisaikaa.
Tuoppi, Pyynikintori 6

Ragulle sivupiste

Tammelantorin laidalta tutun Ragun eksoottisia wok- ja grilliruokia saa huhtikuun alusta alkaen myös Ylöjärveltä. Kauppakeskus Eloon Ylöjärven Elovainioon avataan 2.4. toinen Ragu’s Wok & Grill, jossa on mahdollista tutustua Malesian ja Balin keittiöiden tulisiin, makeisiin ja muuten vaan kutkuttaviin makuihin.
Kauppakeskus Elo, Elontie 1, Ylöjärvi

Vastavirta sai pesäpallomailasta

Pispalan Vastavirta-klubille on myönnetty Kultainen pesäpallomaila -tunnustuspalkinto, jota Ramopunk.com -sivusto on jakanut vuodesta 2004 asti. Palkinnon tuomariston mukaan Vastavirta on vakuuttanut, että Suomessa on tarvetta ja tilausta punkiin keskittyvälle ravintolalle. Erityisesti tuomaristo kiitteli Vastavirran halpoja hintoja, tilaisuuksien järjestämisen vaivattomuutta, ystävällistä henkilökuntaa ja viihtyisää tupakointisalonkia. Maininnan sai myös vieressä sijaitseva Vaakon nakki, jonne moni Vastavirran asiakas illan lopuksi löytää.
Vastavirta-klubi, Pispalan valtatie 38

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi