Ravintolauutiset: Tampere

Blue Oyster Barissa voi nyt etsiä iltansa helmeä viikonloppuisin aina kolmeen asti.
Blue Oyster Barissa voi nyt etsiä iltansa helmeä viikonloppuisin aina kolmeen asti.

Osteri sai jatkoluvat

Kaupungin tuorein gay-baari Blue Oyster Bar on saanut jatkoaikaluvat, ja tästä eteenpäin Osterin kätköissä iltaa vietetään aina kolmeen asti. Ravintola on myös avannut terassinsa, jolla Satamakadun vilinää mahtuu ihmettelemään parikymmentä asiakasta. Blue Oyster Bar on uusien lupien myötä auki sunnuntaista torstaihin kello 15–02 ja perjantaista lauantaihin kello 15–03.
Blue Oyster Bar, Satamakatu 10

Espanjalaisia uutuusmakuja

Rautatieaseman kupeessa sijaitsevan ravintola Sevillan ruokalista on pantu uusiksi. Espanjalaisiin makuihin erikoistuneen ravintolan uudella listalla on runsaasti pieniä annoksia, jotka soveltuvat seurueille yhdessä nautittaviksi. Maukkaat grilliruoat, bocadillo-leivät sekä tapas- ja pintxos-annokset ovat Sevillan tavaramerkkejä yhdessä kannussa tarjoiltavan sangrian ja raikkaan cavan kanssa. Espanjan erikoisuuksiin tutustuttaa jo sanastolla varustetun ruokalistan lukeminen.
Sevilla, Itsenäisyydenkatu 2

Kultapölyä Hämeenkadulla

Hämeenkadulle Love Hotelin yhteyteen on avattu RAY:n uusin peliklubi Gold Dust, jonka laajaan pelivalikoimaan kuuluvat lukuisten peliautomaattien lisäksi ruletin ja pokerin kaltaiset klassiset kasinopelit. Gold Dustin ulkomaisissa pelikoneissa on Mystery Jackpot -ominaisuus, joka arpoo satunnaiseen peliautomaattiin 250–500 euron suuruisen yllätysvoiton. Klubin ohjelmaan kuuluvat muun muassa Lucky Dice -pelikoulu sekä Texas Hold’em -turnaukset.
Gold Dust, Hämeenkatu 10

Rosso remontissa

Tällä hetkellä remontoitava Koskipuiston Rosso avaa kesällä ovensa entistä ehompana, ja samalla sen yhteyteen avataan eurooppalaiseen henkeen sisustettu viihtyisä laajan tarjonnan katukahvila. Remontin ajan Rosso palvelee väliaikaisissa tiloissa osoitteessa Hämeenkatu 5 B, Coffee Housen ja New Yorkin yläkerrassa.
Rosso, Hämeenkatu 5 B, 2. krs.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi