Ravintolauutiset: Tampere

Tämä kilpi on merkki Paistinkääntäjien veljeskunnan arvostuksesta.
Tämä kilpi on merkki Paistinkääntäjien veljeskunnan arvostuksesta.

C:lle kunniamaininta

La Confrérie de la Chaîn des Rôtieseurs myönsi Ravintola C:lle kilven kunnianosoituksena osaamisesta. Paistinkääntäjien veljeskunnan korkein tunnustus myönnetään ravintolalle, joka vaalii kansallista ruokakulttuuria ja pyrkii kehittämään paikallisia kulinaaria perinteitä. Kilpikriteereinä mainitaan myös monipuolinen viinilista. Tätä ennen kilpi on myönnetty 12:lle tamperelaiselle ravintolalle.
Ravintola C, Rautatienkatu 20

Aamiaista Klubilla

Viikko on hyvä aloittaa tuhdilla aamiaisella. Kesäkuun alusta alkaen Klubilla on ollut mahdollista käydä nauttimassa monipuolinen aamiaisbuffet. Pöydässä on tarjolla puuroa, hedelmiä, leipiä, leikkeleitä, pekonia, pikkunakkeja ja muuta herättävää. Buffet on auki maanantaisin kello 9–11,  ja kattaus maksaa 7,50 euroa. Vaihtuvat tiskijukat pitävät huolen, että myös korvat saavat hyvän startin viikolle.
Klubi, Tullikamarinaukio 2

Mustalahden keikat

Vastikään korkattu uusi tapahtumasatama on täyttänyt esiintymiskalenterinsa nopealla tahdilla. Tarjolla on ohjelmaa koko perheelle, sillä päiväsaikaan Tanssipaviljongissa esiintyy kevyen musiikin taitajia, ja illemmalla dj:t valloittavat lahden. Luvassa on myös tanssispektaakkeleita sekä nauruhermoja herisyttäviä komediaveijareita. Mustalahden tapahtumat löytyvät myös tämän Cityn tapahtumakalenterista.
Mustalahden satama, Paasikiventie 2

Vihtorin kirjasto

Tampereelle avattu Suomen ainoa 24/7-ravintola Vihtorin kirjasto palvelee nälkäisiä ja kulttuurinnälkäisiä vuorokauden ympäri. Sokos Hotel Tammerin yhteydessä sijaitsevasta ravintolasta saa naposteltavaa kellon ympäri. Keittiö on auki 22.30:een, alkoholia tarjoillaan puoli kahteen. Kyseessä on myös Suomen ensimmäinen ympärivuorokautinen kirjasto, jonka tuhannen niteen kokoelmasta löytyy luettavaa seksioppaista keittokirjoihin. Rosa Meriläisellä, Pauli Hanhiniemellä, Esko Roineella ja Jussi Lähteellä on Vihtorissa omat hyllyt, joista asiakkaat voivat lainata kulttuurikasvojen lempikirjoja.
Sokos Hotel Tammer, Satakunnankatu 13

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi