Ravintolauutiset: Tampere

Nordicin riistapullat maksavat kympin. Se onkin hintahuippu.
Nordicin riistapullat maksavat kympin. Se onkin hintahuippu.

Alle kympin ruokaa Nordicissa

Gastropub Nordicissa on otettu käyttöön täysimittainen ruokalista juomasuosituksineen. Listalta löytyy esimerkiksi riistapullia, erilaisia salaatteja, siiderikanaa sekä kotimaisia tilajuustoja. Menuun on tulossa vaihtuvia erikoisannoksia eri kausien ja teemaviikkojen mukaan. Yksikään listalta löytyvä ruoka ei maksa kymmentä euroa enempää. Juomavalikoimasta löytyy muiden muassa ahvenmaalaista omenaviinaa eli Ålvadosta, Isoa vihaa eli Rönnvikin pontikkaa, Golden Hopp Kristallia eli maailman ensimmäistä vehnäpilsiä, joka on varten vasten teetetty Gastropubeille.
Gastropub Nordic, Otavalankatu 3

Vahtera vierailee

Tv-kokki, kirjailija ja keittiömestari Antti Vahtera saapuu 24.–25.9. vierailulle ravintola Henriksiin. Vahtera on suunnitellut menun, joka on tarjolla vain kyseisinä iltoina. Hinta on 54 e/henkilö. Myynnissä on myös kokin uunituore kirja Mojo.
Henriks, Satamakatu 7

Oktoberfestit Plevnassa

Panimoravintola Plevna juhlii 15-vuotista taivaltaan Oktoberfestin kanssa. Juhlaa vietetään 18. –27.9. Tällöin on tarjolla juhlaruokalista saksalaiseen henkeen sekä kaksi uutuusolutta: vaalea Oktoberfest-lager sekä tumma Mocca-portteri.
Plevna, Itäinenkatu 8

Kaupunki sai nepalilaisen

Muutaman lykkäyksen jälkeen ravintola Katmandu on avannut ovensa. Ravintolassa on tarjolla yleisesti tunnettuja, mausteisia nepalilaisia ruokia vähäeleisen sisutuksen keskellä. Päivisin on tarjolla lounaslista, ja iltaisin astuu voimaan à la carte -menu.
Katmandu, Satakunnankatu 29

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi