Ravintolauutiset: Tampere

Joutsenmerkin saa pitkäjänteisestä työstä ympäristöystävällisyyden eteen.
Joutsenmerkin saa pitkäjänteisestä työstä ympäristöystävällisyyden eteen.

Joutsen merkkaa

Sokos Hotel Tammerista tuli Tampereen kolmas joutsenmerkitty hotelli, jossa työskennellään ympäristön hyväksi kaikilla toiminta-alueilla. Näitä ovat energian- ja vedenkulutus, kemikaalien käyttö, raaka-aineiden ja kulutustarvikkeiden käyttö, sisustus- ja kalustushankinnat sekä jätteet ja kuljetukset. Hotellin aulan Vihtorin kirjasto noudattaa myös ympäristöystävällistä linjaa sekä tarjoaa mielenkiintoisia tapahtumia pitkin kevättä. 24.3.Vihtorissa perehdytään valkoviinin eri rypälelaatuihin ja makuihin klo 19–21.
Sokos Hotel Tammer ja Vihtorin kirjasto, Satakunnankatu 13

Reipas kokki

Vuodesta 2008 kokkina Ravintola Henriksissä työskennellyt Anu Antila on nyt nimitetty Henriksin keittiömestariksi. Palkittu kokki on ehtinyt hämmentää useata soppaa, sillä omaa lasten kokki-ohjelmaa tv:ssä tehneeltä Antilalta on ensimmäinen keittokirjakin pian tulossa ulos.
Henriks, Satamakatu 7, http://www.henriks.fi

BOB is back

atamakatu 10:ssä Blue Oyster Bar aukaisi jälleen ovensa kolmiviikkoisen täysremontin jälkeen. Raikkaampi ja entistä railakkaampi BOB palvelee uusin aukio-oloajoin päivisin jo kello 11 alkaen ollen auki viikolla aina 02 asti. Perjantaisin ja lauantaisin bileet BOBissa jatkuvat 03 asti.
http://www.blueoysterbar.fi

Europa juhlii

Café Europa täyttää jo 14 vuotta ja juhlistaa merkkipäiväänsä kokonaisen viikon verran 22.–28.3. Sisustuksestaan ja herkullisista kahveistaan tutussa Europassa nähdään synttäriviikolla live-esiintyjiä ja koetaan musiikintäytteisiä iltoja keskiviikosta sunnuntaihin.
Café Europa, Aleksanterinkatu 29

1 kommentti

Huvittavaa

19.3.2010 10:34

Vuoden kokki kilpailijalle Eric Rädylle sanoi Hans Välimäki: Täytyy olla siilitukka. Miksi? No eihän Hansilla kasva hiukset, ei niitä saa siten olla muillakaan. Ei kasva Hans rukalla kyllä partakaan oikein, näyttää kuin olisi tussilla sotkettu leukaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi