Ravintolauutiset: Tampere

Myös Katupojan logo päivitettiin uudistuksen yhteydessä.
Myös Katupojan logo päivitettiin uudistuksen yhteydessä.

Katupoika muuttumisleikissä

Legendaarinen tamperelaisravintola Katupoika on kokenut tyylinikkarien päivityksen ja avattu uudelleen. Kyseessä on uudenlainen konsepti Tampereella, johon on haettu ideaa Helsingin suosituimmista istuskelu- ja ruokapaikoista. Katupoika baari & keittiö tarjoaa dj-vetoisia iltoja, joihin liitetään ruokateemoja, kuten perjantain Soul food -klubi jossa tullaan tarjoilemaan jenkkityyliin ruokaa ja sielukasta soulia.

Lauantai alkaa letkeissä tunnelmissa reggae-aamiaisella, joka kestää iltapäivään saakka. Tarjolla on mehukasta purtavaa ja taustalla tietenkin rentoa musiikkia. Sunnuntaisin luvassa on klassinen brunssi kohtuuhintaan. Uudistuksesta huolimatta Katupojasta saa edelleen maanläheisen arkilounaan ja à la carte -listan herkut.
Ravintola Katupoika, Aleksanterinkatu 20, www.katupoika.fi

Vierailu Huangpujoelle

Tampereen uusin kiinalainen ravintola Shanghai Chinese Restaurant panostaa isoihin annoskokoihin. Ravintolan listalta löytyy muun muassa laaja valikoima kiinalaisen keittiön klassikoita, erikoisuuksia jättiravuista sekä tietysti uudeksi suosikiksi noussut tulinen Kääg.
Shanghai Chinese Restaurant, Tuomiokirkonkatu 21

Klassikko toisessa polvessa

Wanha kunnon Vohvelikahvila saa perheenlisäystä elokuun aikana! Uudessa kahvilassa on tilaa hieman piskuista edeltäjäänsä reilummin, ja lisäksi kesäisin pieni terassi. Kohta saat klassikkoherkun hillolla, mokkavaahdolla tai paahtopaistilla myös ydinkeskustasta shoppailukierroksen lomassa. Myös toasteja ja laajempi valikoima raikkaita juomia.
Vohvelikahvila, Tuomiokirkonkatu 34

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi