Ravintolauutiset: Tampere

Valkotryffelivoilla maustettua herkkutattirisottoa ja notkeaa punkkua: ihanaa, tiistai!
Valkotryffelivoilla maustettua herkkutattirisottoa ja notkeaa punkkua: ihanaa, tiistai!

Arki on delizioso!

Italialaisravintola Ristorante Como tarjoaa nyt myös monipuolisen lounaan autenttiseen saapasvaltion tapaan. Pranzo di Como on tarjolla joka arkipäivä, ja listalla on neljä päivittäin vaihtuvaa annosta. Aitoihin italialaisiin raaka-aineisiin satsaavan ravintolan erikoisuutena ovat aromikkaat lounasrisotot ja Pane Ripieno del giorno eli päivän täytetty pizzaleipä. Vai maistuisiko mieluummin Mozzarella di Buffala -juustolla ryyditetty raikas salaatti tai parmankinkku-salottisipulipasta? Lounaan hintaan sisältyy tuoretta, italialaisen leipurin pyöräyttämää bruschetta-leipää, grissiinejä, oliivi-yrttitahnaa ja antipasteja sekä kahvi ja vesi.
Ristorante Como, Hämeenkatu 7, 2. krs, www.ravintola.fi/ravintola/como

Helan går!

Oletko menettänyt rapuneitsyytesi? Nyt on aika! Ravintola C tarjoaa aitoa näsijärveläistä rapumenussa, johon kuuluu kolme rapua alkupalana paahtoleivän ja tillin kera sekä kateenkorvaa, kyyhkyä ja juustovalikoima. Lisäravut menun yhteydessä maksavat 2,50 euroa kappale. Listalta tilattuna rapumaistiaiset saa hintaan 3,50 e/kappale paahtoleivän ja tillin kera. 
Ravintola C, Rautatienkatu 20, www.ravintola-c.fi

Saku rokkaa!

Virolaisen Saku-panimon rock-henkiseksi luonnehdittu hanaolut Saku Rock on maisteltavana noin 130 olutravintolassa syyskuun alusta marraskuun loppuun. 5,3-prosenttinen Saku Rock on itsenäisen, itsevarman ja myönteisellä tavalla jokapäiväisiä rutiineja vastustavan oluenjuojan valinta. Hedelmäisen raikkaan lager-oluen aavistuksen makeaa aromia tasapainottaa pirteä humalointi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi