Ravintolauutiset: Tampere

Maistaisiko maahista vai vähemmistövaltuutettua?
Maistaisiko maahista vai vähemmistövaltuutettua?

Muutakin kuin tropicanaa

Denniksessä on meneillään perinteiset Pizzaviikot 12.11. asti. Viikkojen kunniaksi on jälleen saatavilla listan verran erikoispizzoja normaalivalikoiman lisäksi. ”On hienoa, että tänä vuonna erikoisuuksissa on menty askel eteenpäin. Pizzoissa on esimerkiksi pähkinää, porkkanaa ja Sisilian kuumin villitys: ranskanperunoita ja majoneesia”, kertoo ravintolapäällikkö Sanna Torniainen. Myös mausteissa on uskaltauduttu kokeilemaan. Alghero-pizzan etanat on maustettu sambucalla ja Pizza Corleonen syöjää hellitään konjakki-tabascokastikkeen aromeilla. Ensimmäistä kertaa tilattavana on myös asiakkaiden kehittelemiä pizzoja, kun Dennis otti järjestämänsä pizzakisan kaksi parasta pizzaa erikoislistalleen. Suositumpi saa vakiopaikan ravintolan valikoimassa.
Ristorante Pizzeria Dennis, Aleksanterinkatu 22, Puutarhakatu 21

Sahasta Sisilia, simsalabim!

Sahan lounasbuffetissa matkataan maailman ympäri kahdeksassa viikossa. Amerikasta suunnataan Välimerelle. Lounaaseen sisältyy kolme päivittäin vaihtuvaa lämminruokavaihtoehtoa, keitto, salaattipöytä sekä jälkiruoat ja kahvi. Arkisin kello 11–15.
Soittoruokala Saha, Koskikeskus

Tentin läpipääsyn kunniaksi

Henriks osallistuu opintojen alkamisesta koituvan stressin vähentämiseen antamalla tiistaisin ja keskiviikkoisin opiskelijakortilla 25 prosenttia alennusta ruokalistan antimista.
Henriks, Satamakatu 7

Rehevät reidet, kiitos!

Gastropub Tuulensuun listalle ovat pomppineet vakioannokseksi teemalistoilla käväisseet paistetut sammakonreidet. Ranskalaiseen koipiannokseen kuuluu salaatti ja vuohenjuustokermaperunat.
Gastropub Tuulensuu, Hämeenpuisto 23

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi