Ravintolauutiset: Tampere

Roastin herkkuja suunnittelee Poppamiehestäkin tuttu chilikeisari Suksi.
Roastin herkkuja suunnittelee Poppamiehestäkin tuttu chilikeisari Suksi.

Roast avaa

Marraskuun puolessa välissä Tampereen ravintolaelämä saa jälleen uuden mausteen, kun Tammelan puistokadulle avataan rouhea ruoka- ja seurusteluravintola Roast. Ravintolan ruoissa ei haeta tiettyä yksittäistä tyyliä, vaan järjestetään vaihtuvilla teemoilla kulkevia viikkoja tai kuukausia.”Ruokalistalla näkyy esimerkiksi riista-, sieni- tai kala-aika. Pyrimme hyödyntämään lähiruokatarjonnan ja tekemään itse mahdollisimman paljon, kastikkeista lähtien”, kertoo ravintolan ohjaksiin tarttuva Marko Suksi. Viihtyisäksi seurusteluravintolaksi Roastin tekee massiivipuuta ja kiveä yhdistävä, kotoisa sisustustyyli.”Takan loisteessa voi nauttia rommi- ja viskivalikoiman helmistä sekä pikkusuolaisista, kuten juustolautasesta”, vinkkaa Suksi.
Roast, Tammelan Puistokatu

... Ja pysyy lämpimänä!

Europan legendaarinen glögikausi alkaa 1.11. ja listalla on tällä kertaa kaksitoista erilaista punaista glögiä. Listan kestosuosikkeja ovat punaviinipohjainen Red Claret sekä kaneliliköörin maustama Ruby Cinnamon. Muutaman vuoden tauon jälkeen listalle nousi herkullinen Hot Raspberry.
Café Europa, Aleksanterinkatu 29

Chillailuun

Kaupungin tuorein biljardipöydin varustettu baari Booli on olohuone A-oikeuksin. Biljardin lisäksi tarjolla karaokea perjantaina ja lauantaina, musakeikkoja perjantaisin, tietovisa sunnuntaina.
Booli, Itsenäisyydenkatu 2

Karkkia vai tulisia kepposia?

Tex mexin ystäville on luvassa maukas Halloween Gringos Locosissa, jossa on perjantaina ja lauantaina tarjolla erikoismenun antimia. Menun saa kahdelle ja se sisältää alkuun fingerfoodia ja pääruoaksi fajitasta ”Juanitan kaameasta kanttiinasta”.
Gringos Locos, Kehräsaari, http://www.gringoslocos.fi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi