Ravintolauutiset: Turku

Älyvapaalla-kabareessa esiintyvät Kunto Ojansivu, Jonna Kosonen ja Ilkka Koivula.
Älyvapaalla-kabareessa esiintyvät Kunto Ojansivu, Jonna Kosonen ja Ilkka Koivula.

Börsin pikkujoulut

Börsin perinteiset pikkujoulukabareet käynnistyivät lokakuun loppupuolella ja ne jatkuvat joulukuun puoliväliin asti. Tarjolla on kolme eri esitystä: Miss Divet´n drag-esitys, Showhat -drag-esitys ja Älyvapaalla-kabaree. Showhat-esitys ja Miss Divet´n esitys koostuvat tanssista, playback-musiikista ja julkkisten, kuten Anna Abreun, Tina Turnerin ja Johanna Tukiaisen esittämisestä. Älyvapaa-kabareessa esiintyvät Jonna Kosonen, Kunto Ojansivu ja Ilkka Koivula.
Börsin pikkujoulut, www.bors.fi ja Kauppiaskatu 6. Liput 15–24 e.

Fetish Club

Turun Baletti tarjoaa räväkän vaihtoehdon normipikkujouluille. Pahoilla tytöillä ja pojilla on hyvä tilaisuus saada piiskaa, ja pukeutumistyyli on pikkumustaa rohkeampi – onhan asu ja tyyli vapaa. Järjestäjät tarjoavat apua mieltä vaivaavissa kysymyksissä, kuten kuinka käyttää piiskauspukkia tai häpeäpuuta. Toimintaa ja upeita asuja voi seurata myös turvallisesti sivusta, sillä bile-etikettiin kuuluu tahdikkuus ja vieraiden taattu koskemattomuus.
Fetish Club Show Timessä 15.11. klo 20-02, Käsityöläiskatu 10. Liput 7–10 e.

Linnateatterin stand up

Linnateatterin stand up -iltoja nähdään marraskuussa poikkeuksellisesti kaksi. Ensimmäisessä esiintyvät Ismo Leikola ja Pekka Jalava. Leikola tuli tunnetuksi Hyppönen Enbuske Experience -tv-sarjan Jyväskylän kirjeenvaihtajana, ja Jalavan sanotaan olevan maailman trenditietoisin taivalkoskelaissyntyinen stand up -koomikko. Toisena iltana esiintyvät Sami Hedberg ja Teemu Vesterinen. Hedberg on vuoden 2005 Get Up Stand Up -kisan voittaja.
Stand up -illat Linnateatterissa 19. & 26.11. klo 20. Linnankatu 31.

Kukan Kirppis

Bar Kuka vie kirpputorin uudelle tasolle. Kirppis- ja muotitapahtumassa tietysti myydään asiakkaiden vaatteita ja tavaroita, mutta lisäksi nähdään kanta-asiakkaiden muotinäytös, tutustutaan tuunattuihin kirppisvaatteisiin, ja myydään vaatteet päältä. Illan päättävät Tuhkimotanssiaiset, joista voi löytää sen unelmien prinssin. Musiikista huolehtivat DJ:t Urho Tulitukka ja Funky Poodle. Jos haluat myydä, ota yhteyttä kukakirppis@gmail.com
Kukan Kirppis 23.11., Linnankatu 17.

Tomaten porsasjuhlat

Oletko miettinyt miltä maistuu kokonaisena paistettu possu? Nyt ei tarvitse enää tyytyä kuvitelmiin, sillä espanjalainen ravintola Tomate järjestää porsasjuhlia, joissa illan pääesiintyjä on täytetty pikkupossu. Possu valmistetaan 20–30-hengen seurueille, ja se leikataan salissa asiakkaiden nähden. Lisukkeena tarjoillaan kermaperunaa, sherrykastiketta ja vihanneksia. Possujuhlan hinta on 25 euroa per henkilö. Ryhmän minimikoko 20 henkeä.
Tomate osoitteessa Brahenkatu 20 ja www.tomate.fi

Reggaetion Riviera

Zanzibarissa unohdetaan hetkeksi kylmät ilmat ja räntäsateet Reggaetion Riviera -klubin myötä. Suomenkielistä reggaeta, rappia ja soulia tarjoilevat Kaikukasti!, Puppa J, Kandidaatti ja Tulimelonisoundi DJ:t. Odotettavissa taatusti leppoisaa meininkiä ja nostattavia rytmejä! Klubi on samalla osoitus Zanzibarin entisestään laajentuneesta ohjelmatarjonnasta. Baarissa nähdään esimerkiksi salsaklubi ja rockesiintyjiä.
Reggaetion Riviera Zanzibarissa 22.11. klo 21. Humalistonkatu 7 B.

Kuultua:

Ars Nova -museossa on esillä Cobra-ryhmä 60 vuotta -näyttely. Kansainvälinen Cobra-ryhmä toimi vuosina 1948–1951 ja sillä oli suuri vaikutus moderniin taiteeseen. Itäinen Rantakatu 4-6.

Smokkijätkät- kiertueen esitys nähdään Turkuhallissa 28.11. klo 20. Musikaali kertoo legendaarisesta Rat Pack -ryhmästä, ja rooleissa mm. Kari-Pekka Toivonen, Jussi Lampi ja Jean S -yhtye. Liput 40 e.

Turun linnassa tutustutaan keskiajan seksielämään ja hygieniaan Vyötäröstä alaspäin -kierroksilla. Kierroksia lauantaisin ja sunnuntaisin 23.11. asti klo 16.30. Hinta: 2 e + sisäänpääsymaksu.

City-lehden Kaupungin parhaaksi musikaaliksi valittu FöriBeat viimeisen kerran Kaupunginteatterin päänäyttämöllä 21.11. Musikaali kertoo turkulaisnuorison kahinoinnista 1960-luvulla. Sen on nähnyt lähes 30 000 katsojaa.

Turun Ylioppilasteatterissa esitetään Poikanukke, joka kertoo Suomen ensimmäisen koeputkilapsen, Jere Puukon, yrityksistä etsiä biologista isäänsä ja itseään. Liput 6–12 e. Linnankatu 24.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi