Ravintolauutiset: Turku

Baarimikko Mari esittelee Rennon uutta hanaa.
Baarimikko Mari esittelee Rennon uutta hanaa.

Heinekenia hanasta

Saksan ylpeyttä saa nyt ensi kertaa Turussa hanasta. Ravintola Rento täydensi baaritiskiään uudella hanalla, josta olut valuu tuoppeihin lähes nolla-asteisena. Oluen kylmyyden takaa hanan ympärille muodostuva paksu jääkerros. Kaupungin kylmimmästä oluesta pääsevät nauttimaan myös autoilijat, sillä ravintola on lisännyt valikoimaansa myös uuden neljänneslitran tuoppikoon. Pienessä tuopissa olut myös pysyy kylmänä viimeiseen tippaan saakka.
Rento, Yliopistonkatu 23. http://www.rentobar.fi

Porkkanamafia iskee!

Kuluttajaliike Porkkanamafia rantautuu Turkuun. Lauantaina 14.3. Buycottiin asetetaan Kerttu, Hugo ja Pippurimylly. Tarkoituksena on tarjota yrittäjälle kepin sijasta porkkanaa. Kaikki illan aikana kertynyt normaalimyynnin ylitys käytetään ravintoloiden ekologisuuden parantamiseen. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus taistella ilmastonmuutosta vastaan tuoppeja kumoamalla.
Porkkanamafia Kertussa, Hugossa ja Pippurimyllyssä 14.3.

Kristillinen klubi Kukassa

Maaliskuussa nähdään jotain erikoista jopa Kukan mittapuulla. Ravintolassa järjestetään kristillinen klubi-ilta. Idea syntyi joulukuussa Linnateatterissa alkaneiden kristillisten talk show -iltojen pohjalta. Klubi-illassa kuullaan livemusiikkia ja DJ soittaa kotimaista ja ulkomaista gospelia. Iltaa isännöi talk show –illoista tuttu Laura Siltala. Luvassa vapaata viihtymistä kristillisessä hengessä.
Klubi-ilta Lauran kanssa to 26.3. Bar Kuka, Linnankatu 17

Denniksen pizzaviikot

"Tarjoamme listan ulkopuolelta monenlaisia erikoispizzoja asiakkaiden maisteltavaksi. Erikoisuutenamme on esimerkiksi pizza bianco, valkoinen pitsa johon ei tule ollenkaan tomaattia. Insalata pizza taas on terveellisempi vaihtoehto, johon pizzan päälle rakennetaan caesar-salaatti. Se maistuu myös niille, jotka eivät perinteisesti ole suuria pizzan ystäviä", kertoo Denniksen toimitusjohtaja Kim Rafkin.
Pizzeria Denniksen pizzaviikot 20.3. asti, Linnakatu 17.

Tiskivuoroja vapaana

Bar Kuka muuttaa satunnaiset Open decks? -iltansa säännölliseksi Tiskivuoro-klubiksi. Kahden viikon välein keskiviikkoisin Kukan DJ-koppiin on vapaa pääsy kaikille levyjen pyörittämisestä kiinnostuneille. Soittovuoron voi varata etukäteen Kukan tiskiltä. Halukkaat voivat lunastaa varttinsa julkisuudessa myös esimerkiksi bändiensä demoja tai omia mixtapeja soittamalla. Tiskijukkakokelaita ohjeistetaan laitteiden käytössä.
Tiskivuorot joka toinen keskiviikko alkaen 25.3. klo 22-2.30, Bar Kuka, Linnankatu 17

Gracelandin uudet jenkit

Graceland on laajentanut olutvalikoimaansa ottamalla myyntiin monia uusia jenkkioluita. Harvinaisemmat oluet on kerätty useista eri panimoista. Rapakon takaa tuotuja oluita maistellessa taustalla soiva blues luo aidon amerikkalaisen tunnelman.

"Haluamme tarjota asiakkaillemme pienten panimoiden suuria oluita", kertoo ravintoloitsija Matti Simojoki.

Graceland, Uudenmaanakatu 12, http://www.gracelandblues.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi