Ravintolauutiset: Turku

Komiikan ammattilainen Pekka Jalava soittaa kumauttaa kongia Klubilla.
Komiikan ammattilainen Pekka Jalava soittaa kumauttaa kongia Klubilla.

Aloittelevat koomikot ylös!

Klubi tarjoaa kaikille mahdollisuuden kokeilla taitojaan yleisön naurattajana. Aloitteleville kyvyille tarkoitetut stand up -illat starttaavat huhtikuussa. Illat toteutetaan stand up –kulttuurissa tutuksi tulleella Gong Show -tyylillä. Esiintyjä saa jatkaa esitystään, kunnes kaikki tuomariston jäsenet kokevat saaneensa tarpeeksi. Tuomaristo koostuu muun muassa yleisön edustajasta ja stand up –alan ammattilaisista. Kokemusta lavalle tuo iltaa isännöivä stand up -koomikko Pekka Jalava.

Siipiravintola 2 vuotta

Puistokadun fingerfoodiin erikoistunut Siipiravintola täyttää 20.4. kaksi vuotta. Syntymäpäiviään ravintola juhlii koko viikon erikoistarjouksilla. Lisäksi luvassa on synttärikilpailu, jonka voittaja saa ilmaiset Wingsit koko vuodeksi.

“Turkulaiset ovat kahden vuoden aikana löytäneet ravintolamme hyvin. Tila alkaa käydä vähiin ja varsinkin keittiössä on ahdasta. Suuremman tilan hankkiminen on ollut ajatuksissa”, kertoo ravintoloitsija Lasse Rantala.
Siipiravintola Turku, Puistokatu 5, http://www.siipiravintola.fi

Blankon keittiö jälleen auki

”Olemme vihdoin saaneet lattian valut valmiiksi ja keittiön remontoitua uuteen uskoon. Kiinteistön lämpöputki oli vuotanut keittiömme alla, joten remontti oli tehtävä akuutisti. Luvatun kahden viikon sijasta viikkoja kuluikin seitsemän. Nyt ruokapuolemme on kuitenkin taas valmis palvelemaan asiakkaita totuttuun tapaan. Vielä kun vähän lämpenee saamme myös avattua terassimme aurinkoiseen kadunvarteen”, kertoo Blankon ravintolapäällikkö Jaana Vuorenpää tyhjentävästi.
Blanko Aurakatu 1

Ravintolat järjestykseen

Ravintola-alan ammattilehti Viisi tähteä on jälleen julkaissut listan 50 Suomen parhaasta ravintolasta. Turkulainen Mami nousi listalla hurjasti, sillä viime vuoden 35. sija vaihtui tänä vuonna kahdeksanteen. Mami oli ainoa Helsingin ulkopuolella sijaitseva ravintola kymmenen kärjessä. Tänä vuonna top kymppiä kolkutteli myös ravintola Herman jääden sijalle 11. Turkulaisista ravintoloista listalle yltivät myös Rocca (31.), Panimoravintola Koulu (35.) ja Sergio´s (47).

Rosso uusi listansa

Perheravintola Rosso vaihtoi uuteen ruokalistaan maaliskuussa. Erityistä huomiota on kiinnitetty pizzojen, pastojen ja leipien terveydelle positiivisiin ominaisuuksiin. Uudella listalla onkin tarjolla aiempaa enemmän kuitua. Pizza on Rosson tunnetuin tuote, jota myydään lähes puolet kaikista annoksista. Tuotetta on kehitetty edelleen ja uuteen rukiista valmistettuun ruispizzaan on lisätty entiseen verrattuna lähes puolet enemmän kuitua. Uudelta listalta löytyy myös täysjyvästä tehtyä spagettia. Myös juomapuolta on uudistettu lisäämällä valikoimaan reilun kaupan punaviiniä ja kahvia.
Rosso, Aurakatu 12A.

Uusi klubi Cosmicissa

Rocktoimisto Pääruoka aloitti maaliskuussa uuden dj-klubin Cosmic Comic Cafessa. Pääruoka-dj:t viihdyttävät kansaa musiikillaan joka kuun viimeinen perjantai. Pääruokaa levylautasilta tarjoilevat Knippe & Knappe sekä DJ Rodeo, jotka lupaavat kattavan annoksen 1970-luvun punkista aina nykypäivän tanssimusiikkiin. Illoilla tulee olemaan kuukausittain vaihtuva teema, joka määrittää musiikillisen linjauksen.
Pääruoka-klubi Cosmic Comic Cafessa, Kauppiaskatu 4, joka kuun viimeinen perjantai.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi