Ravintolauutiset: Turku

Parsa kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta.
Parsa kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta.

Parsaa tarjolla

Kevät on herkän ja raikkaan parsan parasta aikaa, joten myös Turun ravintolat tarjoavat asiakkailleen tuoretta vihannesta. Ravintola Aurorassa on huhtikuun ajan tarjolla erityinen parsaruokalista, joka sisältää Gardajärven seudun innoittamia parsaherkkuja, sekä alueen luonteikkaita viinejä. Myös Oscarin Olohuoneessa ovat parsaviikot olleet jokavuotinen perinne. Asiakkaat ovat löytäneet parsan niin hyvin, että ravintola päätti tänä keväänä pitää parsalistan antimet tarjolla kaksi kuukautta, toukokuun loppuun asti.
Aurora, Linnakatu 32, http://www.ravintolaaurora.fi,
Oscarin Olohuone, Kauppiaskatu 6

Vaakuna-olutta taas Kukassa

Vaakuna-olut palasi! Kukassa kaipailtu Olvin IV Vaakuna-olut odottaa taas ostajaa jääkaapin viileydessä. Erityisen iloinen laatuoluen saatavuuden parantumisesta on satunnaisesti Kukan tiskiltä ja säännöllisemmin eri musiikkiyhteyksistä tuttu Vaakku Varjus.

”Vaakuna-olut on aina ollut suosikkini nelosoluiden joukossa, eikä nimi juomaa pahenna, kuten ei miestäkään”, Vaakku myhäilee. Vaakunaa suositellaan Kukassa erityisen lämpimästi terassikauden avajaisjuomaksi.
Kuka, Linnakatu 17

Gracelandissa Elvistellään

Samppalinnan Kesäteatteri ja ravintola Graceland järjestävät keväällä kilpailun, jossa etsitään kaupungin parasta elvistelijää; tehtävänä on laulaa Elvis Presleytä ja valloittaa laulutaidolla, hauskuudella, sympaattisuudella tai persoonallisuudella. Alkukilpailut käydään ravintola Gracelandissa ja finaalikolmikko pääsee esiintymään 900 ihmisen eteen Samppalinnan lavalle. Täysikäisillä on mahdollisuus osallistua kilpailuun, ja voittaja saa matkan Amerikkaan.
Lisätiedot: http://www.samppalinnanteatteri.fi, http://www.gracelandblues.fi

Onnela avasi pation

Onnela on ehtinyt avaamaan kesäkauden tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuuden viettää iltaa myös taivasalla. Ravintolan patio avattiin huhtikuun alussa. Vilukissojenkaan ei tarvitse turhaa hytistä, sillä patiolla on joka pöydässä lämpölamput lämmittämässä kylmiä iltoja.

”Patiolla on kaksi tiskiä, yksi iso ja toinen vähän pienempi. Asiakaspaikkoja on lähes kaksisataa. Yritysten keskuudessa patio on ollut pieni vetonaula sillä olemme järjestäneet siellä monia grillijuhlia. Vaikka tila on osittain katettu, on se luokiteltu ulkotilaksi, joten koko alueella saa myös tupakoida”, kertoo Onnelan ravintolapäällikkö Pietari Viitanen.
Onnela, Aurakatu 14

Red Hot Chilis uusi listansa

Ravintola Red Hot Chilis tarjoaa uusitulla ruokalistallaan herkkuja eri puolilta maailmaa. Chilejä kasvaa ympäri maailman, joten ravintola on koonnut uudelle listalleen herkkuja Intiasta, Aasiasta ja Amerikasta. Kaikkia annoksia ei kuitenkaan ole tuliliemessä kastettu, vaan tarjolla on myös pehmeämpiä vaihtoehtoja. Listalla jatkavat yhä vähärasvaiset ja vähähiilihydraattiset annokset. Kesäkuntoon pyrkivät löytävät myös ravintoarvot ruokalistasta.
Red Hot Chilis, Eerikinkatu 15

Tanskalaisoluita Mallaskukossa

Carlsbergit ja Tuborgit takaisin kaappiin. Olutravintola Mallaskukon ravintoloitsija Ilkka Joukanen ja ravintolapäällikkö Pete Nurminen ovat käyneet Tanskassa, josta löytyy kymmenittäin tasokkaita mikro- ja pienpanimoita. Matkalaiset eivät palanneet kotiin tyhjin käsin, joten nyt myös asiakkailla on mahdollisuus nauttia pienpanimotoiminnan hedelmistä Mallaskukossa. Kaikkiaan eri olutlajeja tuotiin Tanskasta 20, joukosta löytyy muun muassa speltti bockia ja katajanmarja stoutia.
Mallaskukko, Yliopistonkatu 37

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi