Ravintolauutiset: Turku

Täyttä höyryä Loistokarille!
Täyttä höyryä Loistokarille!

Ukkopekka risteilee taas

“Lähdemme ajamaan Höyrylaiva s/s Ukkopekalla 22. kesää. Olemassa olevaa konseptia ei ole räjäytetty uusiksi, vaan tarkoitus on jatkaa vanhoilla hyvillä linjoilla. Joka kerta kun lähdemme risteilemään on mukana elävää musiikkia. Matkalla Loistokarille tarjoilemme saaristolaistapaksia ja saarelle päästyämme nautimme kalaa, jonka saarella asuva pariskunta on meitä varten savustanut. Toiseen suuntaan tultaessa ohjelma vaihtelee asiakkaiden mukaan. Tarjolla voi olla yhteislaulua tai vauhdikkaampaa bilemusaa”, kertoo varatoimitusjohtaja Petri Hollmén.
Höyrylaiva s/s Ukkopekka risteilee 9.5. alkaen ti­–la klo 19–23, Linnakatu 38

Samppalinnan kesäkausi

Ravintola Samppalinna avasi ovensa jälleen vapunaattona. Suosittu kesäravintola on palvellut asiakkaitaan jo lähes 150 vuotta, vuodesta 1865. Uuteen kesään lähdetään vanhan ravintolan perinteitä kunnioittaen.

“Jokavuotiseen tapaan olemme jälleen uudistaneet ruoka- ja viinilistat. Tarjolla on toki myös vanhoja kestosuosikkeja, kuten toast skagen, joka on ollut samanlaisena listalla jo yli kymmenen vuotta. Jo kuudetta kesää Turun nuori teatteri viihdyttää asiakkaitamme esittämällä musiikkihupailua ravintolan ulkoterassilla”, kertoo ravintolapäällikkö Mira Helen.
Ravintola Samppalinna, Itäinen Rantakatu 10.

MM-karaokea Vegasissa

Seitsemännet karaoken maailmanmestaruuskilpailut järjestetään syyskuussa Lahdessa ja myös Turun baarilaulajilla on mahdollisuus päästä mukaan. Kilpailun Suomen-finaalin karsintoja järjestetään Night Club Vegasin Back Stagella neljänä peräkkäisenä toukokuun perjantaina. Vegasin karsintojen voittajat pääsevät aluefinaaliin, josta parhaat valitaan mukaan Suomen MM-finaaliin. Itse maailmanmestaruusmittelöön valitaan nelihenkinen joukkue. Matka on pitkä, mutta alkaa Vegasista.
Karaoken MM-kilpailujen karsinnat Vegasissa, Eerikinkatu 19, 8.,15. ja 22.5.

Turun pizzamenestys

Neljä Turun Kotipizzan yrittäjää ja myymäläpäällikkö menestyivät myynnin kasvattajina pizzeriaketjun yrittäjäkilpailussa. Humalistonkadun Kotipizzan yrittäjät Marko Juntunen ja Juha Valo sekä Hämeentien Kotipizzan yrittäjä Timo Huppunen palkittiin Kotipizza-ketjun Champions Clubin korkeimmalla eli kultaisella mitalilla. Vuodesta 1997 Kotipizza-yrittäjinä ja vuodesta 2001 lähtien Humalistonkadun Kotipizza-yrittäjinä toiminut yrittäjäkaksikko Juntunen ja Valo on palkittu aiemminkin muun muassa vuoden Kotipizza-yrittäjinä. Mustionkadun Kotipizza-yrittäjä Anna-Mari Alkio ja Korjasmäenkadun Kotipizzan myymälävastaava Tony Karuranta saivat hopeiset mitalit.

Kitarasankarit Klubilla

Kaikilla kitaratähteydestä unelmoivilla on mahdollisuus päästä haukkaamaan palaa haaveestaan, vaikka oikea soitin ei kädessä pysyisikään. Guitar Hero -bändikiertue rokkaa Klubilla joka maanantai, kesäkuun alkuun asti. Kilpailuun voi osallistua joko yksin, tai koko bändin voimin. Aiempaa kokemusta pelistä ei välttämättä tarvita, mutta kotona harjoittelu voi auttaa matkassa kohti Helsingissä heinäkuussa järjestettävää finaalia.
Guitar Hero -bändikiertue Klubilla, Humalistonkatu 8 a, joka maanantai 8.6. asti.

Caribia 10 vuotta

Holiday Club Caribia juhlii toukokuussa 10-vuotisjuhliaan. Tasavuosien täyttymisen johdosta koko kylpylähotelli on täynnä tarjouksia viikon ajan. Virallisena juhlapäivänä 10.5. kylpylähotelli juhlii yhdessä äitien kanssa. Ravintola Terracen on silloin katettu erityinen äitienpäivälounas. Lounaan jälkeen Caribian 994-hallissa järjestetään lastenkonsertti, jossa niin äitejä kuin lapsia viihdyttävät Rokkikokki-orkesteri ja taikuri Pete Poskiparta. Kerrankin on aihetta juhlaan.
Holiday Club Caribia, Kongressikuja 1, juhlii syntymäpäiviään 10.–17.5.

1 kommentti

hally

19.5.2009 20:44

Mahtavaa luettavaa...turku on kaunis ja mielenkiintoinen kaupunki :) ja totta kait aio nauttia sen antimista...!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi