Ravintolauutiset: Turku

Blanko uudistaa listaansa kaksi kertaa vuodessa.
Blanko uudistaa listaansa kaksi kertaa vuodessa.

Blankon lista

Blankon uusi talviruokalista kurottaa lähelle ja kauas. Ravintola tarjoilee rehevää ruokaa alkavaan kaamokseen. Uudelta listalta tulee löytymään lähituottajien herkkuja sekä lisää aasialaisia makuja. Lista päivitetään 6.10. ja samalla uusitaan viinilistaa ja myös lounas saa uusia makuja. ”Listalla toki säilyy myös vanhoja klassikoita. Esimerkiksi Blankon lammaspasta on ollut listalla jo kymmenen vuotta, joten siihen emme uskalla koskea”, kertoo ravintolapäällikkö Jaana Vuorenpää.
Blanko, Aurakatu 1.

Lattea Kristiinankadulta

Taiteidenyönä Kristiinankadulla avasi ovensa Latte Cafe. Kahvila on viikonloppuisin auki yhteen asti, joten baarikierroksen lomassa voi tasoitella myös kahvilla. Kahvien valinnasta vastaa togolainen Gassou Gerard, joka myös kasvattaa kahvia. “Unelmani on saada tänne kahvia omilta istutuksiltani", Gerard sanoo.
Latte Cafe, Kristiinankatu 5.

Uutta pokeria

Vegasin Dynamic Poker ja Black Jack ovat saaneet seurakseen Three Card Pokerin, Fast Pokerin. Nimensä mukaisesti pelaajalle jaetaan käteen kolme korttia, joilla pyritään voittamaan jakajan käsi.
Nightclub Vegas, Eerikinkatu 19.

Michelin-mies Siljalla

Silja Linen Ranska-teema tuo laivalle RAnska-aiheista ohjelmaa ja ranskalaista ruokaosaamista. Michelin-keittiömestari Sylvestre Wahid luo Silja Serenadelle ja Symphonylle à la carte -ruokalistan ja menun. Wahidin vierailu on osa Siljan Ranska-teemaa, joka kestää tammikuun 2010 loppuun saakka.

Koulu tulessa

Ravintola Koulun katosta nousi 15.9. savua, kun Panimon savupiippu kuumensi rakennuksen kattorakenteita. Liekkejä ei nähty ja ravintola avasi uudelleen samana päivänä. Panimon toimintaan tuli katkos, mutta Koulusta vakuutetaan, ettei olut tule ravintolasta loppumaan.
Ravintola Koulu, Eerikinkatu 18.

Biittejä Coffee Housessa

Forumin Ravintolamaailman Coffee House tarjoaa tunnelmallisia kahvihetkiä pimenevään syksyyn. Kahvilan Coffee Beats-klubi tuo paikalle live-DJ:n sekä rentoa ja tyylikästä musiikkia joka perjantai ja lauantai.
Coffee Beats pe-la Coffee Housessa, Aurakatu 5

Etanoita Mamissa

Ravintola Mamissa viimeksi maaliskuussa vietetyt etanaviikot on siirretty syksyyn. Tällä kertaa etanoilla herkutellaan 13.–24.10. Tarjolla on useampia erilaisia etana-alkuruokia ja kokonaisvaltaisempaa kokemusta hakeville kokonainen etanamenu.
Ravintola Mami, Linnankatu 3.

Karaokea Onnelassa

Onnelan Suomipop-osastolle on rakennettu karaoke-corner, jossa kaupungin kultakurkut pääsevät näyttämään taitojaan. Soittolista koostuu teeman mukaisesti lähinnä suomipopista. Mikrofonit ovat käytettävissä perjantaisin ja lauantaisin.
Onnela, Aurakatu 14.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi