Ravintolauutiset: Turku

Auroran pöydät siirretään perjantaisin pois tanssin tieltä.
Auroran pöydät siirretään perjantaisin pois tanssin tieltä.

Salsaa Aurorassa

Ravintola Auroran baarissa perjantai-illat ovat täynnä tulista salsaa. Salsa De Marina -lattari-illat muuttavat baarin perjantaisin tanssiareenaksi aina vuoden loppuun saakka. Myös aloittelijat ovat tervetulleita, sillä illan ammattitaitoiset tanssinopettajat johdattavat asiakkaita lattaritanssien maailmaan veloituksetta. Musiikki on rentoa, Karibian tyylistä marenque, salsa- ja reggaeton -musiikkia. DJ:n ja vaihtuvien bändien lisäksi iltoja värittää eri rytmisoittimet, joita myös yleisö pääsee valvotusti kokeilemaan.
Salsa De Marina perjantaisin Ravintola Aurorassa, Linnankatu 32

Saunaan Herrankukkarossa

Herrankukkaro avaa saunansa ovet myös yksityisille syksyn ja talven aikana. Perjantai- ja lauantai-iltaisin tarjolla on savusauna, lempeän lämpimät lämminvesialtaat, huikean kauniit merimaisemat ja emäntien valmistamat herkulliset ruuat.
Herrankukkaron saunaillat 56 e/hlö, sis. saaristopöydän.

Le Porc uusi listansa

Ranskalainen bistro Le Porc on uudistanut ruokalistansa. Uutuudet tulevat suureksi osaksi merestä ja listalta löytyy nyt ainakin meri-krottia, punajuovamulloa ja kampasimpukkaa. Lihan ystävien kannattaa kokeilla henkilökunnan suosittelemaa burgundinpataa.
Le Porc, Martinkatu 3

Pöytäjalkapalloa Klubilla

Klubi järjestää historiansa ensimmäisen pöytäjalkapalloturnauksen lauantaina 17.10. Turnaus pelataan kahdessa eri sarjassa, joten sopivia pelejä löytyy niin vasta-alkajille kuin paatuneille pelikenttien ammattilaisillekin. Pelimuotona toimii nelinpeli.
Klubi, Humalistonkatu 8 a

Pokeritulokas

City-lehden Kaupungin paras -juhlissa 9.10. valittiin myös Unibetin järjestämässä turnauksessa kaupungin paras -pokeritulokas. Hän on Matti Simolin. Matti, 22, opiskelee ammattikorkeakoulussa insinööriksi. Hän uskoo ainakin matemaattisisten aineiden opiskelusta olevan pelaamisessa hyötyä.

Battery palkittiin

Batteryn kierrätysmuovipullo on voittanut Highly Commended -tunnustuksen. Pullo tuli toiseksi kansainvälisessä Beverage Innovation Awards -kilpailussa Münchenin Drinktec-messuilla. Tapahtuma on maailman suurin juoma-alan teknologia- ja innovaatioalan tapaaminen.

Fc Hugo mestariksi

Turun pubiliiga on saatu tämän vuoden osalta päätökseen ja mestariksi on noussut martinmäkeläisen kortteliravintola Hugon oma jalkapallojoukkue Fc Hugo. City-lehti onnittelee mestareita.

Alko nostaa hintojaan

Alkon vähittäismyyntihinnat nousivat lokakuun alussa keskimäärin 4,5 prosenttia. Hintojen muutosten pääasiallinen syy on veronmuutokset. Alkoholijuomien hintoihin vaikuttaa alkoholijuomaveron 10 prosentin korotus.

Krusovice sai tunnustusta

Krusovice Cerne -olut sai elokuussa kansainvälistä tunnustusta, kun se palkittiin vuoden 2009 parhaana tummana oluena maailmassa. Kategoriansa kärkisijan tsekkiolut voitti The World’s Best Beers -kilpailussa, johon osallistui satoja oluita eri puolilta maailmaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi