Ravintolauutiset: Turku

Lam Hoa toteaa karaoken ja thaimaalaisen ravintolan yhdistämisen luontevaksi.
Lam Hoa toteaa karaoken ja thaimaalaisen ravintolan yhdistämisen luontevaksi.

Karaokea ja thairuokaa

Karaoke bar Pelimies ja thaimaalainen ravintola Baan Thai ovat yhdistäneet voimansa ja avanneet uuden 60-paikkaisen ravintolan Yliopistonkadulla. Vanha Baan Thai palvelee yhä entiseen tapaan Kauppiaskadulla. Uudessa ravintolassa ruokaa on tarjolla seitsemään asti ja laulu raikaa viikonloppuisin yökahteen. Karaoken lisäksi viihdykettä asiakkaille tarjoaa myös biljardipöytä. “Karaokevalikoimastamme löytyy perinteiset suomalaiset ja englanninkieliset klassikot.  Meillä on myös thaimaalaista karaokea, jos joku sitä osaa ja haluaa laulaa”, kertoo ravintolan osakas Lam Hoa.
Karaoke bar Pelimies & Baan Thai, Yliopistonkatu 26

Amarilloon uusi lista

Amarillo on uusinut ruokalistansa. Uutuutena ravintola tarjoaa mm. kunnon härkää sekä burgerin välissä että pihvinä, poltetta kitalakeen Habanero Burgerilla ja jälkiruuaksi kanelilla ja sokerilla maustettua Sweet Tacoa.
Amarillo, Aurakatu 5

Kanarian tapaksia

Eerikinkadun varrelle Hansakortteliin on avautunut uusi espanjalais-kanarialainen tapas-cafeteria La Canaria. Uuden kahvilan avajaisia vietettiin 19.10.
La Canaria, Hansakortteli

Bailubastu Börsissä

Börs tarjoaa virkistävää tapaa bileillan aloittamiseksi. Parin tunnin sauna, virkistävä pulahdus uima-altaassa ja löylylauta-iltapala virittää tunnelman rennoksi ennen Börs Night Clubiin siirtymistä. Tiistaista lauantaihin saatava palvelu maksaa 29–35 euroa ja se on vähintään neljälle hengelle.
Börsin bailubastu, Kauppiaskatu 6.

Brunssia Blankossa

Blankon pöydät katetaan talvikaudella kerran kuussa sunnuntaibrunssia varten. Noutopöydässä on tarjolla perinteisiä aamiasherkkuja ja baari tarjoilee kuohuvaa. Brunssin musiikista vastaa dj Ricardo vieraineen.
Blankon Brunssi 1.11. klo 12-18, 15e, Aurakatu 1

Hampparibuffet laajenee

Hampparibuffetin suuresta suosiosta ja Kaupungin paras buffet -tittelistä rohkaistuneena Kerttu laajentaa myös sunnuntaille. Hampurilaisbuffetin uudet ajat ovat: lauantaisin ja sunnuntaisin kello 13–17.
Kerttu, Läntinen Pitkäkatu 35

Lehmiä Cowssa

Mattus Alsin humoristiset lehmätaulut talvehtivat The Cow -baarissa. Näyttelyn lehmät seikkailevat turkulaisissa maisemissa. Baari ruokkii ja pitää hyvänä lehmiä vuoden loppuun asti.
The Cow, Aurakatu 3

Aurinkoinen Valopiha

Naantalin Aurinkoinen on avannut kymmenennen myymälä-lounaskahvilan Wiklundin valopihalle. Aiemmin samassa tilassa palveli Paperazzi.
Naantalin Aurinkoinen, Aurakatu  9

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi