Ravintolauutiset: Turku

Syke Dance Clubiin saapuva John O´Callaghan on DJ Mag lehden mukaan maailman 24. paras DJ.
Syke Dance Clubiin saapuva John O´Callaghan on DJ Mag lehden mukaan maailman 24. paras DJ.

Sykettä yöhön

Syke Dance Club tarjoaa uuden vaihtoehdon Turun yöelämään. Yliopistonkadulle 11.12. avautuva yökerho tarjoaa tanssittavaa musiikkia keskiviikosta suunnutaihin joka ilta neljään asti. Ravintolassa on 560 asiakaspaikkaa ja ikärajana toimii Amerikasta tuttu 21 vuotta.

“Ravintolassamme on joka ilta live-DJ ja kerran tai pari kuukaudessa suurempia nimiä. Tulossa ovat ainakin Chisu, Cheek, Waldo´s People ja ATB. Ensimmäinen suurempi DJ on 19.12. esiintyvä irlantilainen John O´Callaghan”, kertoo ravintoloitsija Erica Kytösaho.
Syke Dance Club, Yliopistonkatu 17, www.clubsyke.fi

Pieni kanttiini jokirannassa

Italialainen jäätelökahvila Piccolo Cantina on avannut jokirannassa. Kahvila tarjoilee itsetehtyjä jäätelöitä, italialaisia kuivakakkuja ja viereisen Sergio´s ravintolan keittiössä valmistettuja lounaita. Yläkertaan on avattu myös yritysten yhteinen viinibaari.
Piccolo Cantina, Läntinen Rantakatu 27.

Börs 30 v

Turun ravintolamaailman instituutio Börs Night Club täytti joulukuun alussa täydet 30 vuotta. City-lehti onnittelee pyöreistä vuosista.
Börs Night Club, Eerikinkatu 10

Dennis uusi listansa

Ravintola Dennis on uusinut ruokalistansa ja tarjoaa nyt vakituisesti pastaviikkojen suursuosikkia Thai Linguinea seä pizzaviikkojen Pizza Blackia. Listalle tekee paluun vanha tuttu Americana ja lihan ystäville Dennis tarjoilee uutuutena ribsejä.
Pizzeria Dennis, Linnankatu 17

Marinan vuodenvaihe

Vuosi vaihtuu Marinassa bilebändi 5th Seasonin ja lattarimusiikkia soittavan Salsa De Marinan tahdissa. Hotelli tarjoaa juhlijoille huoneita luksus-paketilla, jolloin vuoden ensimmäistä aamiaista voi nauttia vuoteessa.
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, luksus-paketit 133 e/2hh.

Uusivuosi Herrankukkarossa

Herrankukkaro tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden päivittää kalenterin vuodelle 2010 saariston sylissä. Uudenvuoden pakettiin kuuluu ilta- ja yösauna, tanssit, ruuat ja yöpyminen Herrankukkarossa.
Herrankukkaron uudenvuodenpaketti 120e/hlö

Lounasta Porcista

Le porc on uudistanut ranskalaisen lounaansa. Arkipäivisin kello 11–15 on tarjolla päivittäin keitto, salaatti, kaksi lämmintä ruokaa ja perunaton vaihtoehto, jossa on pastaa, riisiä, couscousta tai papuja. Kiireettömille on tarjolla myös kolmen ruokalajin menu.
Le Porcin lounas 6,80 e–9,20 e, menu 15e, Martinkatu 3

Kahvia patteriin

Battery energiajuoma on tuonut kauppoihin uuden makuvaihtoehdon. Battery Coffeed on kahvinmakuinen energiajuoma, jossa on samat vaikuttavat aineet ja kalorimäärä, kuin vanhassa tutussa Batteryssa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi