Ravintolauutiset: Turku

Populaarimaisterin arvonimen voi lunastaa Kukasta ilman yhtäkään opintopistettä.
Populaarimaisterin arvonimen voi lunastaa Kukasta ilman yhtäkään opintopistettä.

Kuka maisteriksi?

Bar Kukan kevään ohjelmistoa rikastuttaa uusi baarivisailu, Populaarimaisteri, joka järjestetään aina kuun ensimmäisenä keskivikkona. Populaarimaisterissa kysymykset tulevat miltä tahansa populaarikulttuurin alueelta; musiikista, elokuvista, kuvataiteesta, designistä, kirjallisuudesta, tietokonepeleistä. Kuka vain pääsee kisaan mukaan kokoamalla korkeintaan viiden henkilön joukkueen. Visailuilloissa nähdään myös live-esiintymisiä. Ensimmäisellä kerralla 3.2. lavalle nousee Tero-Petri.
Populaarimaisteri joku kuun ensimmäinen keskiviikko klo 19.30, Bar Kuka, Linnankatu 17.

Kulttuuriaura

Harwallin Aura on valittu vuoden 2011 viralliseksi kulttuuripääkaupunkiolueksi. Aura palasi markkinoilla vuonna 2004 Turun kaupungin 775-vuotisjuhlan kunniaksi.

Blanko 10 v

Ravintola Blanko täytti joulukuussa kymmenen vuotta. Joulukuussa tapausta juhlistettiin erikoislounailla, mutta 30. tammikuuta juhlitaan suurempien bileiden muodossa.
Blanko, Aurakatu 1.

Blinejä Oscarista

Oscarin Olohuone tarjoilee blinejä helmikuun loppuun saakka. Lisukevaihtoehdoista löytyy erilaisia mätejä ja savuporotartaria. Jälkiruuaksi tarjolla myös makea vadelmablini.
Oscarin Olohuone, Kauppiaskatu 6.

Kiitorata teatteriin

Kiitorata tarjoaa teatteripaketteja, joihin kuuluu illallinen ravintola Kasinossa, teatterikappale Kaupunginteatterissa ja yhdensuuntainen kuljetus. Esitysvaihtoehtoina Kaaos, Laulavat Sadepisarat, Anna Karenina tai Lukkosulaa ja Lumpeenkukkia.
Kiitorata, Yliopistonkatu 29 C, teatteripaketit 50-64 e/hlö.

Vegas rokkaa

Night Club Vegasiin on rantautunut Rockin´ Vegas -tapahtumasarja, joka tuo ravintolaan live-esityksiä ja erilaisia teemaviikonloppuja. 22.1. Vegasissa esiintyy The Beetles ja viikkoa myöhemmin juhlitaan 70´s teemaviikonloppua.
Night Club Vegas, Eerikinkatu 19.

Luostariolutta

Halleluja! Belgialainen luostariolut Affligem aloittaa Hartwallin riveissä. Kyseessä on niin sanottu premium-olut, jonka tuotantoa vuonna 1074 perustettu Affligem-luostari valvoo. 6,8-prosenttista olutta tarjoillaan vain ravintoloissa.

Kolo uusittu

Klubin katutason Kolo-tila laajeni ja väljentyi, kun entisen narikan kohdalle tehtiin lisää asiakaspaikkoja. Toisen kerroksen Ilta sai puolestaan lisätilaa vaatesäilytykseen, kun narikan kapasiteettia ja kokoa suurennettiin.
Klubi, Humalistonkatu 8a.

Tulta pesään

Lonestar haastaa asiakkaansa Habanero Hellfire-challengeen. Syö kymmenen kaupungin tulisinta siipeä kymmenessä minuutissa, kestä viiden minuutin odotusaika ilman juotavaa niin saat siivet talon piikkiin ja kuvan ravintolan seinälle.
Lonestar, Humalistonkatu 5.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi