Ravintolauutiset: Turku

Myös itse pitsakeisari Dennis Rafkin häärii  keväällä keittiössä.
Myös itse pitsakeisari Dennis Rafkin häärii keväällä keittiössä.

Dennis juhlii

Vappuna 35 vuotta täyttävä Dennis tarjoaa asiakkailleen ilmaisen antipastolautasen pääruuan yhteydessä helmi- ja maaliskuun. Samalla Dennis syöttää makuja menneiltä vuosilta.

“Ihmisten ruokatottumukset ovat muuttuneet perusteellisesti 35 vuoden aikana. Välillä katkarapu oli suosituinta ja vähän sen jälkeen pesto oli kova juttu. Monet asiakkaat haluavat vanhan suosikkiannoksensa. Päätimme tehdä kysytyimmistä annoksista kokonaisen historiamenun”, kertoo toimitusjohtaja Kim Rafkin.
Ristorante Dennis, Linnankatu 17

Kaskenmäki käy

Uuden Apteekin yhteydessä oleva Kaskenmäenpanimo on jälleen aloittanut toimintansa monen vuoden tauon jälkeen. Panimon tuottama Brown ale on Suomen Olutseuran 20-vuotisjuhlan kunniaksi kehitetty maalaistyyppinen olut. Talven viimeiset tynnyrit on korkattu Uudessa Apteekissa.
Uusi Apteekki, Kaskenkatu 1.

Olutviikot Torressa

Pikku-Torressa on helmikuussa Fuller´s -viikot. Tuttujen London Priden, ESB:n sekä Fuller´s 1845 lisäksi tarjolla on myös harvinaisempia olutmerkkejä kyseiseltä 1845 perustetulta panimolta, kuten vaalea Discovery, hunajainen Honey dew, tukeva London Porter, maukas Golden Pride sekä eksoottinen India pale ale.
Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30

Ilmaiseksi Dynamoon

Dynamo on uusinut lauantain hinnoittelua. Jotta juhlat saataisiin alkamaan vieläkin aikaisemmin on vapaa pääsy pidennetty puoleenyöhön asti. Samalla kello 24:n jälkeen paikalle saapuvien lipun hinta on nostettu neljään euroon.
Dynamo, Linnankatu 7

Uutta Porcista

Le Porc on päivittänyt ruokalistaansa helmikuun alussa. Uutuuksina mm. sipuli- ja mustajuurikeitot, valkoviinissä haudutettu, gratinoitu endiivi, lehtitaikina-vuohenjuustotorttu ja valkosuklaaparfait.
Le Porc, Martinkatu 3

Päivällinen Birdiessä

Kanaravintola Birdie tarjoaa päivällistä maanantaista perjantaihin kello 16–18. Päivän pannu sisältää alkusalaatin ja talon leipää, pääruoan (2 vaihtoehtoa), jälkiruoan ja ruokajuoman. Päivällisen hinta on 12 euroa.
Kanaravintola Birdie, Käsityöläiskatu 5

Lisää juomaa

TNS Gallupin tutkimuksen mukaan matkustajien maahantuoman oluen määrä lisääntyi 27 prosenttia vuodesta 2008 vuoteen 2009. Vastaava long drink -juomien lisäys oli 52 prosenttia, välituotteiden 15 prosenttia, siiderien 19 prosenttia ja viinien 10 prosenttia. Väkevien alkoholijuomien matkustajatuonti väheni 2 prosenttia.

Laserit kiitoradalla

Kiitoradan viihdekeskus on laajentanut toimintaansa ja tarjoaa nyt asiakkailleen myös laserammuntaa. Laser-aseilla voi ampua esimerkiksi sorsia, savikiekkoja tai villinlännen sankareita. Sopii 2–6 hengen ryhmille.
Kiitorata, Yliopistonkatu 29

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi