Ravintolauutiset: Turku

Hanko Sushin annokset valmistuvat osittain myös  japanilaisten kokkien voimin.
Hanko Sushin annokset valmistuvat osittain myös japanilaisten kokkien voimin.

Sushia Hansaan

Suomen ensimmäinen sushiketju Hanko Sushi avaa ravintolan Kauppakeskus Hansaan kesäkuun kolmannella viikolla. Ravintola tarjoaa lounasta klo 11–14 ja on auki iltaisin klo 21 asti. Sunnuntaisin Hanko Sushi palvelee iltakuuteen. Ravintoloitsija Mika Haahtion mukaan sushi kasvattaa suosiotaan, vaikka Suomi tuleekin muuta Eurooppaa jäljessä.
“Myös kansanterveyden kannalta on hyvä, että sushi yleistyy. Toivotaan että muutaman vuoden päästä nuoret hengailevat sushibaareissa enemmän kuin McDonald’seissa”, Haahtio sanoo.
Hanko Sushi, Eerikinkatu 15. www.hankosushi.fi

Alakerta uusiksi

Salon Rockin´Hoodin alakerta on saanut uuden ilmeen. Entisen rock-luolan sisustus on muutettu yökerhomaiseksi. Alakertaan on lisätty väriä ja istumapaikkoja.  “Tarkoituksenamme on tarjota mukava ympäristö, jossa viihdytään muutenkin kuin livekeikkojen aikana”, sanoo ravintoloitsija Jani Saarinen.
Rockin´Hood, Rummunlyöjänkatu 7, Salo

Ydintalvipuutarha

Jori Hulkkosen tähdittämä ja tahdittama ulkoilmaklubi Ydintalvipuutarha saa jatkoa tänäkin kesänä. Ydintalvipuutarhana toimii Aboa Vetus & Ars Nova museon sisäpiha ja Cafe Aula.
Ydintalvipuutarha kesätorstaisin, klo 21, Aula Cafe, Itäinen Rantakatu 4-6.

Kesäloma koulussa

Koulun olutvalikoimaan on kesän ajaksi palannut Kesäolut. Maltainen, punertava ja suodatettu lager on sopivan kesäinen janonsammuttaja. Koulussa on otettu käyttöön myös uusi ruokalista, joka on tarjolla koko talossa ja terassilla.
Ravintola Koulu, Eerikinkatu 18

Fifaa Lone Starissa

Ravintola Lone Star on hankkinut asiakaskäyttöön Xbox 360 -pelikonsolin. Jalkapallon MM-kisojen aikana suosituin peli on tietysti Fifa South Africa World Cup. Lone Star järjestää myös maittavilla palkinnoilla maustettuja Fifa-turnauksia.
Lone Star, Humalistonkatu 5

Vares kävi Alvarissa

Yksityisetsivä Jussi Vares nähtiin toukokuussa Alvarissa. Uuden Vares-elokuvan kuvaukset sulkivat ravintolan yhdeksi illaksi ja muuttivat Humalistonkadun ja Puutarhakadun kulman kuvauspaikaksi. Ensi vuonna on teattereihin tulossa kaksi pitkää Vares-elokuvaa.
Alvar, Humalistonkatu 7

Tigerille kultaa

Maailman suosituin aasialaisolut Tiger on voittanut kultaa Chicagossa käydyssä World Beer Cupissa. Oluiden olympialaisiksi kutsutussa kilpailussa Tiger kisasi kansaivälisten lagereiden luokassa ja voitti 57 muuta osallistujaa.

Kesäkeittoa

Klubille kerääntyy kesäkeskiviikkoisin mielenkiintoinen sekoitus ravintolassa muulloinkin soittavia tiskijukkia. Kesäkeitto-klubin musiikista vastaavat Black Bear Soundin, Sussudion, Sheikki Sheikin ja HITTO-klubin dj:t.
Kesäkeitto keskiviikkoisin Klubilla, Humalistonkatu 8b.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi