Ravintolauutiset: Turku

Eläimellistä menoa voi löytää The Monkeyn VIP-puolen sängyltä.
Eläimellistä menoa voi löytää The Monkeyn VIP-puolen sängyltä.

The Monkey 1v

The Monkey on tarjonnut eläimellistä menoa Turun yöhön jo vuoden ajan. Merkkipäiväänsä apinavauva juhlistaa milläs muulla kuin kunnon bileillä. Samalla yökerho alkaa tarjota hanaoluena Carlsbergia. “Ravintolan ensimmäinen vuosi on mennyt juuri kuten suunnittelimme. Mitään dramaattisia muutoksia ei ole luvassa, vaan samalla linjalla jatketaan”, kertoo ravintolapäällikkö Mikki Lahtinen.
The Monkey 1v 27.8. Aurakatu 3

Uutta lonkeroa

Kesä jatkuu uudella Kurko-lonkerolla. Kurko Kesämies on raikas päärynänmakuinen käymisteitse valmistettu lonkero. Kesämiehen jakelu alkaa 23.8.

Vieraita Roccassa

Ravintola Olon omistaja ja keittiömestari Pekka Terävä vierailee Roccassa 1.–2.10. Pöydät huippukokin vierailuun ovat varattavissa.
Ravintola Rocca, Linnankatu 3

Hermannista rapuja

Ravintola Herman tarjoaa rapumenua elokuun ajan. Alkuruoaksi voi valita haluamansa määrän rapuja, jonka jälkeen tarjoillaan pippuripihvi ja jälkiruoaksi marinoituja mansikoita sekä vaniljajäätelöä. Ravut kannattaa tilata etukäteen.
Ravintola Herman, Läntinen Rantakatu 37

Luomua Alkosta

Vakka-Suomen Panimon kevättalvella kehittämä luomuolut Prykmestar LuomuPils on tullut Alkon vakiovalikoimaan. Olut löytyy useimpien myymälöiden hyllystä ja muihin se on saatavilla tilauksesta.

Halpaa Tomatessa

Espanjalaiseen keittiöön keskittynyt ravintola Tomate tarjoaa edullista kesäruokaa. Kun ruokailet arkisin kello 15–18 välisenä aikana, saat kaikki à la carte -annokset puoleen hintaan. Tarjous voimassa elokuun loppuun.
Ravintola Tomate, Brahenkatu 20

Rockin' Hoops

Salon Rockin´ Hood järjestää katukoristurnauksen ravintolan takapihalla lauantaina 21.8. Turnauksessa kisataan miesten kilpasarjassa, harrastesarjassa ja naisten sarjassa. Joka sarjan voittaja palkitaan.
Rockin´ Hood, Rummunlyöjänkatu 7, Salo

Grilli Ruissalossa

Ruissalo Camping tarjoaa purtavaa vikonloppuisin. Villa Saaron idyllisellä sisäpihalla tarjoillaan grilliherkkuja suoraan grillistä perjantaisin ja lauantaisin klo 18 alkaen.
Kahvila Villa Saaro, Saaronniemi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi