Retropedon paluu

Tiger avasi. Mitä uutta? Ainakin Lontoosta tuotu deejii.

Tigerissa on vip lounge, joka on samassa paikassa kuin ex-Luxin vippi. Lisäksi ravintolassa toimii yksityisklubi, jonka jäsenyyttä ei voi ostaa, vaan jäsenet siihen kutsutaan. Jäsenmäärää ei paljasteta. Kuvassa Lars Sonck.
Tigerissa on vip lounge, joka on samassa paikassa kuin ex-Luxin vippi. Lisäksi ravintolassa toimii yksityisklubi, jonka jäsenyyttä ei voi ostaa, vaan jäsenet siihen kutsutaan. Jäsenmäärää ei paljasteta. Kuvassa Lars Sonck.

On vuorokausi Tiger-ravintolan avajaisiin ja SK-ravintoloiden kehitysjohtaja Lars Sonck on vielä keskellä remonttia. Business as usual: joskus maali on märkää, kun ensimmäiset ihmiset tulevat ovesta sisään. Luxin uudistamista alettiin miettiä syksyllä.

"Tiger valittiin nimeksi, koska sen tarina Yrjönkadulla jäi kesken. Haluamme tänne Luxin asiakkaita ja vanhan Tigerin asiakkaita."

Mustalla, hopealla ja valkoisella sisustettu Tiger panostaa musiikkiin ja tanssiin. Tanssilattiat ovat suurentuneet ja Briteistä tuotu resident deejii T-Money on aiemmin vaikuttanut Lontoossa muun muassa Cuckoo Club-, Paper Club- ja Café de Paris -klubeilla. T-Money on myös soittanut jalkapallon MM-kisoissa 2006.

Ravintolassa voi ihmetellä kahta Stefan Lindforsin suunnittelemaa tiikeriveistosta (sisääntulossa ja tanssilattian yllä). Sisääntulon baaritiskin yhteyteen valmistuvat uudet portaat viikon kuluttua.

Tiger, Kamppi, ke­–to 20 v., pe 22 v., la 24 v., http://www.djtmoney.co.uk

Passilla kolmeentoista ravintolaan

Kaikkiin SK-Ravintoloihin pääsee illan aikana nyt yhdellä ja samalla lipulla. Perjantaisin 10 ja lauantaisin 12 euron hintainen ranneke sisältää myös narikan. Lippu toimii perjantaisin ja lauantaisin kello 18 alkaen ja sen voi ostaa mistä tahansa SK-ravintolasta. SK-Ravintoloilla on Helsingissä yhteensä 13 ravintolaa, muun muassa The Tiger, Colorado, KY-klubi, Apollo, Kaivohuone, Onnela, Butterfly, Freda 51 ja Armas, yhteensä 10 000 asiakaspaikkaa. Maailmassa ennennäkemätön konsepti leviää mahdollisesti myös muihin kaupunkeihin, esimerkiksi Tampereelle tai Turkuun.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi