Ruplassa järjestetään sunnuntaina kakkunäyttely

Tapahtuman päätteeksi näyttelyesineet syödään.

Kuva: ra3rn / Fotolia

Kakkunäyttely on näyttely, tapahtuma ja kahvitteluhetki kaikille kakkujen ystäville. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan myös ensimmäiset yritelmät, muotopuolet ja lässähtäneet kakut ovat tervetulleita. Parasta näyttelyssä on, että kakkuja ihaillaan vain puoli tuntia, jonka jälkeen ne tuhotaan syömällä ne.

Kuka tahansa voi ottaa osaa kakkunäyttelyyn haluamallaan kakulla. Se voi olla jostain erityisestä syystä tärkeä, äidiltä opittu, itse keksitty tai muuten vain hyväksi todettu.

Kakkunäyttelyyn otetaan mukaan korkeintaan 15 leipuria ilmoittautumisjärjestyksessä. Itse näyttelyyn ja kakkujen syömiseen pääsevät mukaan kaikki leipurit, minkä lisäksi jokainen heistä voi kutsua mukaan 4 kaveria nauttimaan näyttelyn antimista. Kakut ovat ihasteltavina näyttelyn ensimmäiset 30 minuuttia, minkä jälkeen ne syödään yhdessä. Mikäli kakkuja on jäljellä, voivat niitä tulla syömään kaikki halukkaat klo 16 lähtien.

Kakkunäyttely järjestetään ensimmäistä kertaa sunnuntaina 11. lokakuuta kello 14-17 Kallion Ruplassa. Mikäli haluat osallistua tapahtumaan kakullasi, laita sähköpostia osoitteeseen jaakko@yhteismaa.fi. Osallistuminen on ilmaista. Ruplan kahvila tarjoilee tapahtuman aikana kahvia ja teetä eurolla.

Kakkunäyttely @ Rupla 11.10. kello 14-17, Helsinginkatu 16. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi