Shopaholicit huomio: torstai on tarjouksia täynnä

Torstaina 15. toukokuuta kannattaa lähteä ostoksille, sillä Helsinki on erikoistarjouksia pullollaan.

Kuva: Arela

Toivottavasti monella on torstaina palkkapäivä. Helsinki hemmottelee kuluttajia silloin monipuolisilla tapahtumilla ja tarjouksilla.

Design District Helsingin Late Night Shopping tarjoaa helsinkiläisille designin ystäville torstaina 15. toukokuuta pidempien aukioloaikojen ostosmahdollisuuksia ja tarttumisen arvoisia tarjouksia. Lista tapahtumaan osallistuvista liikkeistä ja lisätietoa löytyy Facebookista.  

Late Night Shopping eli kauppojen yö on osa Ihana Helsinki -kaupunkifestivaalia, joka järjestetään 14.–18. toukokuuta. Ihana Helsinki on kunnianosoitus Helsingille ja keväälle, ja sen tarkoitus on rohkaista kaupunkilaisia nauttimaan elinympäristöstään ja sen tarjoamista palveluista. Tapahtumassa mukana olevat liikkeet, museot, ravintolat ja kahvilat löytyvät tapahtuman nettisivuilta ja Facebookista.

Lisäksi Uudenmaankadun yrittäjät järjestävät torstaina Ihanan Illan Uudenmaankadulla. Kadun varrelta löytyy jos jonkinlaista ohjelmaa ja erikoistarjouksia, joista yhtenä tärppinä mainittakoon ainakin suomalainen vaatemerkki Arela. Arela järjestää torstaina liikkeessään (Uudenmaankatu 26, kello 16-21) kesän kashmirvaatteiden ja uuden puuvillamalliston kunniaksi kevätjuhlat kuplivan, naposteltavan ja tietenkin tarjousten muodossa. Musiikista vastaa dj Jepo.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi