SkySaunassa otetaan löylyt yläilmoissa

Maailman ensimmäinen maailmanpyöräsauna lanseerataan Suomessa.

Huhhuh ja vihdat heiluu! SkyWheel-maailmanpyörä lanseeraa saunaosaston Katajanokan maailmanpyörään.

Juhannuksen jälkeen avautuva saunagondoli on koko maailman ensimmäinen sauna, joka sijaitsee maailmanpyörässä tai missään huvipuistolaitteessa. Missäpä muualla tämän olisi luonnollista tapahtua kuin maailmalla saunarakkaudestaan ja -hulluudestaan tunnetussa Suomessa. Elämyksen nimi tulee olemaan SkySauna.

”Mietimme pitkään nimeä ainutlaatuiselle elämykselle. Halusimme nimen, joka kuvaa parhaiten saunomismahdollisuutta erityisellä sijainnilla kauniista maisemista nauttien”, toteaa SkyWheelin puuhahenkilöt Jaron Duivestein ja Heikki Häyhä.

Saunagondolin lisäksi elämykseen kuuluu muun muassa HotSpring-ulkoporeallas. Samaan aikaan, kun saunagondolissa viisi henkilöä nautiskelee maisemista ja lämmöstä, muut voivat rentoutua ulkoporealtaassa sekä nauttia virvokkeista. Porealtaaseen mahtuu kerralla jopa kymmenen henkilöä. Elämys on tarkoitettu maksimissaan 20 henkilölle kerralla.

Saunagondolin sisätila tulee olemaan kokonaisuudessaan suomalaista huippulaatua. Rentouttavat lämmöt takaa Iki-kiuas ja sisustan saunaan suunnittelee ja rakentaa kokonaisuudessaan SunSauna. Elämyksen koko alue pyhitetään ryhmien yksityiskäyttöön ja siitä tehdään keidas Helsingin ydinkeskustaan.

Saunaelämys tulee olemaan ympärivuotisessa käytössä ja siihen avataan varausjärjestelmä lähiviikkojen aikana, joka löytyy täältä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi