Social Burgerjoint – Euroopan parhaaksi valitut burgerit löysivät tiensä Lahteen

"Maailma on aika sekava paikka. Me haluamme tehdä siitä vähän yksinkertaisemman", sanoo ravintolan perustaja Pikkis Tuomonen.

Yksinkertainen on kaunista.
Yksinkertainen on kaunista.

  • Mitä? Simppelin herkullista burgeria
  • Missä? Mariankadulla Lahdessa
  • Kenelle? No bullshit -burgerinhimoiselle

Lahti sai syksyllä oman Social Burgerjointin kiinnostavan yhteistyön tuloksena. Helsingissä hehkutetut burgerit löysivät tiensä myös Lahteen, kun Social Burgerjointin isä Pikkis Tuomonen sai Lahden Pelicansin kiinnostumaan burgereistaan.

Nyt Lahden Pelicans pyörittää lahtelaista Social Burgerjointia.

"Social Burgerjoint on kiinnostava brändi ja tuote kerrassaan loistava. Uskon, että lahtelaiset ottavat ravintolatulokkaan innolla vastaan", Pelicansin taloutta ja ravintolapuolen operatiivista toimintaa johtava Lauri Pöyhönen kertoi yhteistyöstä.

Social Burgerjointin taika ei ole monimutkaisissa annoksissa tai kaiken maailman hienostelussa, päinvastoin. Ideana on pitää ruoka suoraviivaisena, simppelinä ja herkullisena.

"Konsepti on yksinkertainen. Mitään salaisia reseptejä meillä ei ole, vaan pääosassa on aina pihvi. Tämä on valitettavan usein unohtunut artesaaniburgeritrendissä", Tuomonen sanoo.

"Maailma on aika sekava paikka. Me haluamme tehdä siitä vähän yksinkertaisemman. Uskon, että lahtelaiset ajattelevat samoin ja ovat täysillä meidän ja Pelicansin messissä sitä toteuttamassa", Tuomonen jatkaa.

Social Burgerjointin yksinkertainen on kaunista. Ja hyvää. Pikkis Tuomosen johdolla ravintola on valittu lukuisille parhaiden burgereiden listalle. Viime syksynä ravintolan Brookdale-burger valittiin koko Euroopan parhaaksi hampurilaiseksi. Social Burgerjoint on ollut myös etulinjassa kehittämässä kiinnostavia hampurilaisia kasvissyöjille.

 

Social Burgerjoint, Mariankatu 10

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi